75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 липня 2015 р.

Підтримаймо воїнів АТО та їхні родини !


    Національно – патріотичне виховання дітей та молоді постійно в полі зору працівників Каланчацької централізованої бібліотечної системи.
В зв’язку з подіями АТО та участю в ній жителів району та членів чотирьох родин наших колег - бібліотекарів, робота в цьому напрямку вдосконалюється, значно активізувалася, розширила напрямки своєї діяльності, набула суворої відповідальності за якість проведення заходів, налагодження шефства над  родинами, чиї рідні беруть участь в АТО, допомога самим воїнам через членів їхніх сімей. 
   В центральній районній книгозбірні розроблені конкретні заходи, їх зміст доведений до всіх сільських та селищних бібліотек – філій системи, надається методична допомога щодо їх проведення, ведеться контроль за їх виконанням.
   До уваги відвідувачів бібліотек оформлені виставки літератури та періодики «Підтримаймо воїнів АТО та їхні родини», «Не залишаймось байдужими !»,  «Надамо підтримку та допомогу родинам учасників АТО!»
   Родини наших колег, чиї чоловіки та сини беруть участь в АТО, оточені увагою, при необхідності, їм надається потрібна допомога з боку адміністрації, профспілкового комітету, всього колективу бібліотечної системи.
   В бібліотеках району триває Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Книгозбірні району оформили листівки – звернення до  своїх жителів громад, влаштували  виставки «Підтримаймо воїнів АТО !» Високо розуміючи значимість підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців,  підвищенню освітнього рівня, організації їх змістовного дозвілля, користувачі книгозбірень, пересічні громадяни збирають книжки для передачі до бібліотек військових частин Збройних Сил України, вже зібрано багато художньої та різногалузевої літератури, переважно українською мовою.
   Відділом вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет підготовлено та виготовлено книжкові закладки «Герої не вмирають» з віршами наших місцевих поетів Анатолія Сагуняка та Галини Нігачової про Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО. 
   Крім того, воїни й самі часті гості наших книгозбірень. Бібліотекарі з великою увагою та піклуванням їх обслуговують, підбирають книжки до душі, радять, обговорюють, цікавляться їх проблемами, вивчають їхні  запити, побажання з метою адресного надання їм всебічної допомоги.
       Днями в центральній районній бібліотеці проведено акцію «Довіряй Збройним Силам України!», про хід проведення акції розміщено інформаційні матеріали на нашій сторінці в соцмережах.   
      Використовуймо та налагоджуймо всі методи та напрямки роботи по організації шефства над українськими воїнами, які брали участь в АТО та їхніми родинами, які потребують підтримки, сприяймо організації  та надання їм волонтерської, благодійної та спонсорської допомоги.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *