75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 червня 2015 р.

Дітям - щасливе дитинство !

    
 Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє !


  В бібліотеках Каланчацької централізованої бібліотечної системи урочисто відкривається акція «Канікули з книгою!» й що символічно, що починається вона у перший день літа, коли відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.
    День захисту дітей – особливе, надзвичайне свято, добре, світле, радісне… Адже дитинство – чудова, найкраща пора надій, сподівань на щасливе життя, здійснення всіх веселкових мрій.
     Ми, дорослі, хочемо бачити своїх дітей завжди усміхненими, щасливими, успішними, прагнемо та намагаємося здійснення своїх мрій і сподівань, щоб діти росли здоровими, розумними, гідними своїх батьків, патріотами своєї Батьківщини, прославляли свої родини та рідний край.
     У цей день книгозбірні району влаштували різні розважальні  та пізнавальні заходи для дітей. Серед них виставки, свята та конкурси з іграми, подарунками, веселощами, смаколиками…

    Каланчацька районна бібліотека для дітей організувала та провела для своїх юних читачів літературно – музичну композицію «Книга для дитини, як сонце у житті» та ігри і конкурси. На свято зійшлися юні користувачі – учні  1 – 6 класів, дехто прийшли з своїми батьками чи з бабусями та  дідусями. Було дуже цікаво, весело, всі залишилися задоволеними,  отримали багато нових цікавих вражень, емоцій, довго не розходилися по домівках.

    В Новокиївській, Новопавлівській, Роздольненській, Макарівській  сільських бібліотеках – філіях оформлені виставки – конкурси, виставки казок, тематичні полиці «День дитини – день родини», «Літо. Канікули. Цікава книжка», «У Казковому царстві», «Ми за мир й сонце на планеті !», «Канікули  – з книжкою !»


     Бібліотекар Горьківської філії  Юля Демченко провела з юними користувачами конкурсно – розважальну мозаїку «Мандруємо дитячим світом разом», а бібліотекар Новокиївської книгозбірні Світлана Частило – вікторину – гру «Скарбничка спостережливих та допитливих малят».
   Конкурс та виставка дитячих поробок «Руки тата, руки мами й мої рученята роблять іграшки, поробки, бо працюємо ми завзято» відбулися в Каланчацькій селищній бібліотеці – філії завдяки активній співпраці бібліотекаря Ольги Войтюк з батьками своїх юних вихованців.

          Свято Міжнародний день захисту дітей –  водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає впевнено йти дорогою життя, стати Людиною.
Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою юних громадян нашої країни !

Нехай здійсняться наші світлі мрії !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *