75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 січня 2015 р.

У єдності - наша сила !


З Днем єдності людей та соборності  наших  душ !

      Наш увесь український народ щорічно, 22 січня,  святкує День Соборності України. Це  величне свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас одна - єдина держава і ми - єдиний український народ !
      Прийміть найкращі, найщиріші  привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності нашої незалежної держави - України!
Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за щасливе майбутнє усього українського народу.
Бібліотеки Каланчацької централізованої бібліотечної системи  до цього величного свята підготували цикл масових заходів - книжкові виставки, перегляди літератури та періодичних видань, інформаційні години, експрес – інформації, години духовності …
В центральній районній бібліотеці користується великим попитом книжкова виставка «Соборність та Свобода в нашій країні» та  перегляд «Моя Земля – це рідна Україна». 
 Для молоді в рамках читацького клубу «Старшокласник» проведено літературно – патріотичну годину  «Україна – єдина країна!».
   Районна бібліотека для дітей оформила цікаву книжково – ілюстративну виставку  «Соборна Україна – навіки єдина» й зразу ж  юні користувачі зацікавились представленими на ній книжками.
     Не залишились осторонь і  сільські та селищні бібліотеки – філії системи, вони для своїх  користувачів оформили книжкові виставки – «Майбутнє твоє, Україно !» в Мирненській книгозбірні, «Моя Земля – це незалежна Україна» в Хорлівській та Новоолександрівській бібліотеках, «І синєє небо і жовте колосся» в Привільській філії, «Моя земля – це  рідна Україна» в Новопавлівській та Новокиївській сільських книгозбірнях,  Олександрівська сільська бібліотека оформила перегляд «Наша родина – це єдина Україна».
     Для своїх відвідувачів сільські бібліотекарі провели й масові заходи. Зокрема, в Новопавлівці відбулась інформаційна година «Соборна Україна – історія життя», Макарівська бібліотекарка підготувала годину духовності «Боже, Україну збережи!», Олександрівська  філія провела для свої читачів експрес – інформацію «Соборна. Вільна. Сильна».
     Відвідувачі з цікавістю переглянули запропоновані виставки, висловили своє враження від прочитаного, обговорили з іншими користувачами події, що відбуваються в Україні  пісня Революції Єдності, виразили  впевненість, що в єдності – наша сила ! Відвідувачі висловили  думки, що ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.
      Працівники бібліотек закликали  своїх відвідувачів, щоб їхня робота, помисли, дії позначались лише світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.
Ми в свою чергу зичимо усім друзям, читачам, відвідувачам наших книгозбірень, всім -  здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя  нашого народу.
       Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної держави.

У єдності сила народу !  
 З Днем Соборності України !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *