75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

6 листопада 2014 р.

Зі святом, працівники культури !

                                        
                                          Шановні колеги !                                                                                            З нагоди Всеукраїнського дня  працівників культури та аматорів народного  мистецтва вітаємо всіх колег та надсилаємо  найщиріші вітання та найкращі побажання !

    Ми  присвятили себе благородній справі – нести культуру до серця кожної людини, дарувати людям світлі почуття  краси, радості, любові, відроджувати, зберігати, розвивати та доглядати джерела духовності, добра та краси, популяризувати безцінні духовні багатства, знання - невичерпні скарби нашого народу.
     Ми даруємо людям душевне тепло та  злагоду, радість душі,  наповнюємо життя високими і світлими почуттями, вчимо розуміти, цінити та любити прекрасне.  Ми вселяємо  віру на успіх, натхнення в роботі, на відпочинку та в задоволенні інтересів заради утвердження на землі головних начал - добра, ніжності, краси, взаєморозуміння, любові…
      Культура робить  пересічну людину особистістю, неповторністю, залучає до розвитку, самовдосконалення, творчості,  добрих справ та перемог, незримою силою об’єднує нас в національну спільність… 
     Велика творча праця працівників культури звернена до молоді, до майбутнього, в той же час укорінена в наші вікові могутні традиції. Наша культура відкрита і доступна кожному громадянину нашої держави.
      Своєю плідною творчою працею та силою незламного духу ми звеличуєте рідну Неньку – Україну, сповнюємо  високими патріотичними почуттями,  без нашої ініціативи, творчої думки та самовідданої праці неможливі  добрі переміни у нашому повсякденному суспільному житті.
     Наша повсякденна творча праця, культурні досягнення та традиції – це великий скарб, який потрібно зберігати, примножувати і шанувати своїх видатних земляків, які несуть добро, красу, любов  та прославляють наш край – це запорука культурного розвитку та творчої наснаги…
        Всім нам  -  весни, квітів та любові  у серці, у душі та у взаєминах із нашими близькими, рідними та  коханими.

    Нехай здійсняться всі наші життєві плани, надії і мрії, а кожен день нашого життя буде лише  світлим, сонячним та ласкавим, нехай дарує нам радість великого творчого натхнення і безліч життєвих перемог.

       Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях ! 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *