75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 липня 2014 р.

І знов «Сонячні дзвони» запрошують на фестиваль !


    VIII  Міжрегіональний фестиваль духовно-патріотичної пісні «Сонячні дзвони»  запрошує творчі колективи  з усієї  України  5 - 7 серпня 2014 року в  мальовничі  Хорли Каланчацького району, що на Херсонщині, на берег Чорного моря.


     Як відомо, фестиваль проводиться з метою відродження та популяризації кращих зразків класичної, духовної та патріотичної пісні, примноження культурних традицій православ’я, естетичного та духовного розвитку молодого покоління,  активізації творчих здібностей, подальшого зростання духовності жителів та гостей  краю, виявлення нових напрямків сучасного виконавства.    
      Фестиваль покликаний сприяти підвищенню виконавського та професійного рівня його учасників, зміцненню  творчих, культурних і дружніх  зв’язків  між регіонами України.
      До участі в фестивалі духовно - патріотичної пісні "Сонячні дзвони» запрошуються творчі колективи - церковні хори, вокально – хорові колективи закладів культури, загально-освітніх шкіл та окремі солісти.
      Проведення  VIII  Міжрегіонального фестивалю духовно-патріотичної пісні «Сонячні дзвони» постійно в полі зору Каланчацької районної  державної адміністрації,  днями  відбулася  нарада щодо його проведення.  
      Знов в серпні, в прекрасні сонячні дні,  співочий   фестиваль в Хорлах  Каланчацького району Херсонщини скликає  вокальні колективи  з усіх куточків нашої рідної країни.  Хорли - гостинне, чудове, курортне місце відпочинку багатьох тисяч гостей нашого краю.
     А фестиваль обіцяє бути дуже цікавим, захоплюючим, адже  фінал –  Гала - концерт відбудеться на сцені, встановленій на самому березі Чорного моря.
      У дні фестивалю, між репетиціями та  виступами, його учасники та організатори в теплій невимушеній атмосфері відпочиватимуть на ласкавому березі Чорного моря, співатимуть улюблених пісень, чаюватимуть,  спілкуватимуться,  і просто радітимуть життю разом.
     Участь у фестивалі подарує його учасникам незабуваючі  нові знайомства, неповторні враження, а також досвід, яким ділитимуться  колективи – учасники нашого фестивалю. 
     Учасники свята,  сподіваємось, будуть задоволені та безмежно щасливі, увезуть з собою  море  вражень та спогадів про чудовий трьохденний відпочинок на щирій, теплій, благословенній  Херсонській землі, на березі Чорного моря.
           Запрошуємо Вас на фестиваль «Сонячні дзвони» 5 - 7  серпня 2014 року в наш гостинний Каланчацький край !
                                             Ласкаво просимо ! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *