75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 червня 2014 р.

З святом - Днем Конституції рідної держави !


                       
                             Шановні друзі !  

Від щирого серця вітаємо всіх  з Великим державним  святом – Днем Конституції України ! 
     Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави.
       Сподіваймося на краще майбутнє, давайте дивитися з вірою та оптимізмом,  разом створювати нову,  єдину, щасливу, соборну, могутню,  європейську державу !
       Від усього серця бажаємо  міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, миру, гуманізму, добра та законності.
     Нехай буде мир в нашій  країні  та у всьому світі і взаєморозуміння та повага один до одного сприяють подальшій розбудові нашої державності,  становленню достатку в кожній  родині !
     Напередодні   Дня  Конституції  в  бібліотеках  Каланчацької централізованої бібліотечної системи  оформлено цикли книжково - ілюстративних виставок,  переглядів літератури та періодичних видань, підготовлено та проведено калейдоскоп цікавих та патріотичних масових заходів  «Основний закон нашої країни»,  «Державні символи нашої країни», «Жити за законом нашої держави», «Любити рідну Україну», «На шляху до євроінтеграції», «Україна – європейська держава», «Україна: погляд в майбутнє» та інші.

     У нашій районній бібліотеці для дітей у переддень Дня  Конституції  був запропонований читачам  відео - перегляд «Лиш на рідній Батьківщині – справді сонце золоте»,  а також  проведено цікаву акцію «Стрічка побажань  рідній Україні».  Всі відвідувачі книгозбірні  прикрашали дерево Добра жовто -блакитними стрічками з найпотаємнішими побажаннями своїй рідній країні.  
Бажаючих  взяти участь в акції виявилось дуже багато - приходили учні всіх шкіл селища, маленькі дітлахи з батьками, вчителі -  так багато відвідувачів,  що,  навіть, заготовлених жовто - блакитних стрічок не вистачило… 

І не дивно, адже  всі - всі бажали,  щоб в рідній державі був мир, спокій, взаєморозуміння між людьми, щоб не захмарювалося небо, а світило ясне сонечко і рідна  Україна – ненька була єдина, сильна, могутня, процвітаюча та щаслива держава !

     Ми також приєднуємось до цих побажань і вітаємо всіх з загальнодержавним святом – Днем Конституції України !
                                                     Зі святом Вас !!!


2 коментарі:

  1. Дорогие коллеги!Принимайте блогерскую награду - Libster Blog Avard.Это награда, которая даётся блогером другому блогеру за проведённую работу в блоге.Подробности на блоге http://misto-onlain.blogspot.com/.Поздравляю!

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня, колеги! Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі - http://metobuks.blogspot.com/2014/07/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *