75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 квітня 2014 р.

З Днем народження вітаєм рідну „Слава праці” !

 

       У нашої   Каланчацької  централізованої   бібліотечної  системи  широкий  актив,  дуже  багато  друзів,  але  районна  газета «Слава  праці»  на особливому рахунку,  це  особливий  друг,  єдине періодичне  видання  нашого району,  яке  в  бібліотеках користується  неабияким попитом,  а   наша  дружба  та  співпраця  з   газетою перевірена   роками,  десятиліттями…  

       Газета  постійний  наш помічник,  колега,  популяризатор  наших  ідей,  акцій,  конкурсів,  фестивалів,  святкових  заходів,  проектів  та  грантів,   перемог,  наших  інновацій...   Наш   районний  часопис  висвітлює  наші  буденні  справи,  успіхи  та  досягнення,  пише про  наших  активних  читачів  та  відвідувачів,  переможців  конкурсів,  про наших працівників  -  сьогоднішніх  трудівників  та  ветеранів    бібліотечної  справи   району.

       А  ще незважаючи на свої проблеми, економічні труднощі, редакція газети дарує всім нашим книгозбірням району свій часопис  вже багато років поспіль, за що ми  щиро вдячні. 

      «Слава  праці»  -  не чорновик  історії,  а справжній  літопис  Каланчацького  краю.  Ще  наші прабабці  стверджували:  якщо усне слово розчиняється у повітрі, то написане залишається,  інколи навіки.
      Наше життя щодня сповнене новими знайомствами,  зустрічами, цікавими та неповторними людськими долями, про працю яких вона розповідає, успіхи яких вона прославляє, інформує про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, нарікає на невдачі, розмірковує про високе і не забуває про буденне, повертає спогадами у минуле і мріє про майбутнє, щотижня робить новий запис в особистий щоденник Каланчацького району. І наше життя стає яскравішим !  Сила газети – у глибинному висвітленні проблем, що хвилюють жителів нашого району, в широкому активі небайдужих дописувачів та вдячних читачів.

     Наша района бібліотека  з особливою старанністю зберігає,  пропагує  та  надає   в користування   відвідувачам   книгозбірні  підшивки  всіх номерів газети, які ми накопичили з 1967 року  –  з дня  утворення  нашого Каланчацького району.    (На превеликий жаль,  попередні видання газети під назвою   «Червоний Перекоп»   з 1931 по 1966 рік   в   районній  бібліотеці  не  збереглися.)

       До  100 – річчя  нашої  районної бібліотеки  створено  бібліографічний покажчик  «Історія Каланчацької бібліотеки на сторінках періодичних видань  1967 – 2012  роки»  і   налічує  705  публікацій.    

        У  ці  прекрасні  весняні дні  наша  районна  газета «Слава праці»   щорічно святкує свій день народження  і ми не залишаємось осторонь,  а  від  щирого серця вітаємо  «районку» та колектив редакції зі святом – 83 – річницею  з дня  заснування  газети. 

        Замислимось на хвилинку  -  більше 8 - десятків цікавих, наповнених  неординарними подіями,  років творчої праці…    Кожний  день,  місяць,  рік особливий, пам'ятний   для  невеликого  колективу  редакції  і  вже  26  років  на чолі  з   головним редактором Галиною Йосипівною Єрмишко, журналіста з великої літери,  Лауреата  Золотої  медалі  української  журналітики.   Ім'я  Галини Йосипівни нерозривно пов'язано,  асоціюється  з  ім'ям  газети. 

       Завдяки невичерпній творчій праці Галини Йосипівни та колективу редакції газета здобула любов читачів та велику повагу далеко за межами району та області. На сторінках «Слава праці» кожен знаходить цікаву для себе інформацію і може бути впевненим, що його надії та очікування ніколи не будкуть марними.

      Хай і надалі наша газета буде найкращим другом, помічником, порадником, консультантом, «Довідковим бюро», вісником нових гарних подій, розрадником в тяжкі хвилини життя та уважним співрозмовником в кожній організації, на підприємстві та в кожній родині. 
     Вітаємо нашу "Районку" з черговим Днем народження ! 



1 коментар:

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *