75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 лютого 2014 р.

Завжди на пульсі часу

   
      Задоволення  читацьких  інтересів  та  потреб – головне в роботі наших книгозбірень.  І  де б не перебували наші користувачі з  особливими потребами – вдома, в лікарні чи  в гостях – бібліотека завжди прийде на допомогу,  бібліотекарі принесуть потрібну інформацію,  книжку чи  періодичне видання.

       Бібліотекарі  Каланчацької  централізованої бібліотечної системи завжди  тримають руку на пульсі часу.   Ось  і  сьогодні  в  неймовірний  холод,  вітер, ожеледицю  обслуговують  за  місцем  проживання  своїх  користувачів  – одиноких, престарілих, людей з обмеженими можливостями,  з вадами пересування,  людей,  які потребують особливої уваги. 


       При спілкуванні на дому чи в інших місцях перебування наших читачів, бібліотекарі виявляють інтереси,  побажання та задовольняють різноманітні запити та читацькі потреби.
       Для бібліотекарів, навіть, приємно прогулятися на свіжому морозному повітрі з валізою наповненою книжками, тільки деякими доріжками пересуватись небезпечно - дуже слизько  і  домашні улюбленці – песики насторожі, котрі «не попереджені» своїми  господарями, що прийде бібліотекарка, тому іноді дошкуляють, зате  користувачі  зустрічають  дуже радо, дехто пригощає чаєм та щиро дякують,  замовляють нові книжки та запрошують частіше  їх  відвідувати…
        А ми задоволені  своєю працею, користувачі  вдячні  і  нам  на душі  приємно.
        А  якщо хтось з наших  сельчан  ще не знає,  що бібліотека обслуговує своїх користувачів  поважного віку  та з  людей з  обмеженими  можливостями  за місцем проживання чи лікування   -  повідомляйте,   телефонуйте,   Ви  не залишитесь  поза  нашою  увагою !

2 коментарі:

  1. Шановні колеги! Ви молодці, що так піклуєтесь про своїх читачів.Пропонуємо додати до вашої валізи з книжками збірки поезій Житомирської поетеси Марії Павленко.
    Приєднуйтесь до "МІСТО-Онлайн" і напишіть у коментарях посту "Слово, що прийшло через мене, належить усім"про ваше бажання отримати книги у подарунок.Бажаю Вам успіху!

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні колеги! Ви можете додати до ваших валіз книжки Житомирської поетеси Марії Павленко. Завітайте на блог "МІСТО-Онлайн".Приєднуйтесь до нас.

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *