75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 січня 2013 р.

Акція завершена ! Дружба розпочалась !!!


                  Приємна новина !    Подарунки отримано !

Каланчацька центральна районна бібліотека – переможець Міжнародної акції «Читаємо Расула Гамзатова», ініційованій та проведеній Хасавюртівською центральною районною бібліотекою АР Дагестан, яка носить ім’я Расула Гамзатова,  разом з Міністерством культури  Російської Федерації,  днями одержали подарунки – Диплом  Лауреата, подарункові видання Расула Гамзатова «Имя твое» та «Завещание», комплект репродукцій картин «Расул Гамзатов. 8 сентября 1923 – 3 ноября 2003», збірник сценаріїв,  цифровий фотоапарат та диск з записами  віршів Великого  дагестанського поета.

Відвідувачі Каланчацької книгозбірні та бібліотекарі щиро дякують організаторам акції, яка привернула увагу та пріобщила користувачів та відвідувачів бібліотеки, учнівську  молодь, жителів громади, шанувальників літературного слова до поетичної спадщини всесвітньо відомого поета, Великого поета Дагестану Расула Гамзатова. 

 Включившись в Міжнародну акцію Каланчацька ЦБС провела цикл заходів: виставки, перегляди  літератури, рекомендаційні бесіди, інтерв’ю, відеороліки, бібліографічні  огляди, опитування,  конкурси, літературний вечір   «Поэзия простора и любви» та інші цікаві заходи,  залучила до участі різні категорії та вікові групи  відвідувачів бібліотеки й, навіть, шанувальників поета,  які не в змозі відвідувати книгозбірню за станом здоров’я   і  яких бібліотекарі    обслуговують на дому.

Участь в акції широко представлена на нашому літературному бібліотечному блозі за адресою:         http://kalanchaksk.blogspot.com 

Завдяки активній участі нашої бібліотеки в акції розпочалася дружба з Хасавюртівською центральною міською бібліотекою імені Расула Гамзатова. Директор бібліотеки, заслужений працівник  культури Російської Федерації  Ельмір Якубов особисто запросив нашу бібліотеку взяти участь   і  в наступній  Міжнародній акції   -  «Міжнародній програмі читання «Расул Гамзатов – певец добра и человечности»  (до 90-річчя з дня народження Расула Гамзатова). 

 Ми пишаємось дружбою з колегами з далекого Дагестану !
                             Адже дружба не знає кордонів, відстаней та часу !

1 коментар:

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *