75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 жовтня 2012 р.

Україна моя - писанкова




  Україна моя - писанкова,
                                                         
 Україна моя - калинова,
 Ти навіки моя Батьківщина,
 Мила серцю, свята Україна !

Україна! Скільки глибини у цьому слові… Це золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес. Тихі плеса річок, сині очі озер і ставків. Це безмежні степи і ліси, зелені долини і луки, Карпатські верховини і донецькі простори, Полісся і Крим, біленькі полтавські хати і велич міських краєвидів -   все це наша Україна.


На черговому  засіданні читацького клубу талановитих людей краю «Дивлослово»  йшла  розмова про Україну  і про наш рідний Каланчак як її частинку поетичними рядками місцевих  поетів.   На зустрічі  прозвучали вірші постіних учасників літературного об"єднання Анатолія Суганяка і Галини Нігачової.

    Затамувавши подих слухали прекрасні поетичні твори Галини Дмитрівни Нігачової юні шанувальними літературного слова, які також вже пробують своє "літературне перо".

Заняття читацького об"єднання підготувала та вела керівник клубу, бібліотекар Ірина  Добровольська разом з завідуючою відділом обслуговування центральної районної бібліотеки Оленою Гриценко.


1 коментар:

  1. Гарна робота, колеги! Читацькі об'єднання допомагають залучати до читання все більше любителів книги. Бажаю вам творчого натхнення та побільше зустрічей з цікавими людьми.

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *