75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 жовтня 2012 р.

"Новий день" - улюблена газета наших читачів


"Новий день"- наша улюблена газета !
"Новий день" - газета,  яку читають,  якій довіряють,  яку  поважають !!!

 Обласний часопис "Новий день" користується постійним великим попитом відвідувачів наших бібліотек у всьому районі. Читачі, заходячи до книгозбірні, щонайперше запитують, чи є новий "Новий день" ?   -
І засмучуються, якщо бібліотека не отримала  нового примірника.
Газету залюбки читають   юні користувачі,  молодь, люди середнього віку, різні за фахом та уподобаннями, учасники  клубів за інтересами, люди старшого покоління, ветерани ...  Є постійні читачі, є відвідувачі, які  завітали до бібліотеки знайти конкретну замітку, статтю, довідку чи просто переглянути газету.  І кожен знаходить для себе щось цікаве та корисне.


Наш "Новий день» успішно витримав випробовування часом і завдяки талановитим, ініціативним, енергійним, небайдужим працівникам та дописувачам є завжди цікавим та змістовним. І як все в природі - неповторним.  А наша співпраця з кореспондентом Миколою Гурепком, членом Національної спілки письменників і Національної спілки журналістів України,  триває вже багато років поспіль, є цікавою, змістовною та плідною,  ми йому щиро вдячні за постійне висвітлення цікавих подій в житті  Каланчацьких бібліотек,  громади, наших досягнень, успіхів та перемог в обласних,  Всеукраїнських  та   Міжнародних проектах, акціях та конкурсах на сторінках  обласного  найбільшпопулярного  періодичного видання.

Сила нашої газети – у глибинному висвітленні проблем, що хвіилюють жителів області та країни в цілому, у міцних контактах з підприємствами та організаціями, в широкому активі небайдужих дописувачів та вдячних читачів.
В складних економічних умовах сьогодення наша газета продовжує чесно і безкомпромісно виступати на захист прав людини, об'єктивно висвітлювати різноманітність подій, якими щиро насичене наше сучасне життя, вирізняється небайдужістю журналістської позиції. Періодичне  видання має своє обличчя, загальне визнання і свій, гідний європейського, стиль.
    Завдяки невичерпній творчій праці, газета здобула любов  читачів та велику повагу далеко за межами Херсонщини,   навіть, в далекому Дагестані  Російської Федерації,                      республіках Прибалтики, в Молдові, в Тайланді, в Посольстві   США в Україні, в Раді Міжнародних наукових досліджень та  обмінів (IREX)  та  інших куточках земної кулі.


Хай і надалі наш "Новий день» буде найкращим другом, помічником, порадником, консультантом, «Довідковим бюро», вісником нових гарних справ, подій, розрадником в тяжкі хвилини життя та уважним співрозмовником в кожній організації, на підприємстві та в кожній родині.
А працівникам редакції  в кожному наступному номері все нових і нових успіхів та творчих знахідок, родзиночок, незмінної уваги, надійних ділових партнервів та активних вдячних дописувачів !
З кожним роком все більше і більше  вам підкорених читацьких сердець !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *