75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 жовтня 2012 р.

Посібник бібліографічний - до 100 - ліття !

                                                                                            До 100 - річчя Каланчацької бібліотеки

 Каланчацька бібліотека готуючись до  саяткування своєї  100-літньої історії підготувала бібліографічний посібник  статей з періодичних видань з 1967 до 2012 року,  це  695 дописів,  надрукованих в районній газеті "Слава праці", обласних часописах "Новий день" та "Наддніпрянська  правда", в дитячих Всеураїнських журналах "Однокласник" та "Юний натураліст", і навіть, в фаховому журналі "Бібліотечна планета".

В передмові "Від упорядника"  можна  прочитати: 
"Пропонований Вам бібліографічний покажчик «Історія Каланчацької бібліотеки на сторінках місцевих періодичних видань» - перший фундаментальний бібліографічний посібник Каланчацької централізованої бібліотечної системи.

Мета цього видання - подати відомості про документи та матеріали, в яких висвітлюється історія Каланчацької бібліотеки, яка надзвичайно цікава та насичена різноманітними фактами та подіями, здобутками та великими перемогами.

Покажчик адресовано широкому колу користувачів, всім, хто цікавиться історією, розвитком бібліотечної справи в Каланчацькому районі Херсонської області.

До посібника увійшли документи, статті, написані працівниками бібліотек, читачами, жителями селища та краю, кореспондентами місцевих часописів.

Перший випуск бібліографічного покажчику охоплює період історії Каланчацької бібліотеки з 1967 по 2012 рік та налічує 695 статей. Дописи в ньому розміщено в хронологічній послідовності. Майже кожна стаття подається з короткою анотацією.

Періодичні видання зберігаються в відділі єдиного книжкового фонду, внутрішньо-системного обміну та міжбібліотечного абонементу центральної районної бібліотеки.

Добір статей закінчується вереснем 2012 року"

Посібник уклали:   О.О.Гриценко.,
                                Н.В.Яковлєва,
                                М.М.Молдован.
Редактор та відповідальна за випуск          Н.В.Федкевич.

З бібліографічним покажчиком можна ознайомитись в Каланчацькій центральній районній бібліотеці та в музейній експозиції розвитку бібліотечної справи в Каланчацькому районі, а періодичні видання зберігаються в єдиному фонді Каланчацької ЦБС.
                                          Ласкаво просимо переглянути наш покажчик!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *