75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 вересня 2012 р.

Перемога принесла нову перемогу !

                                                                     Нова перемога бібліотеки !

В обласному конкурсі «Інноваційний майданчик», присвяченому Всеукраїнському Дню бібліотек, який проводився обласним управлінням культури і туризму Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Олеся Гончара з метою стимулювання розвитку бібліотечної справи в Херсонській області , виявлення ефективних форм бібліотечного досвіду та творчих ініціатив бібліотекарів, підвищення соціального статусу професії, посилення державної та громадської підтримки бібліотечних працівників Херсонської області Каланчацька централізована бібліотечна система представила свій інноваційний проект Лідерів бібліотечної справи України по співпраці бібліотеки з місцевою громадою по проекту «Бібліотека звітує перед громадою» та перемогла, в подарунок отримала телевізор, магнітолу та бібліотечку нової сучасної літератури.

Незалежне журі високо оцінило проект Каланчацьких бібліотекарів, як бібліотеку майбутнього з глобальним баченням перспектив розвитку бібліотечної галузі в країні, за якою майбутнє інформаційного обслуговування, інновацій та прогресу.

1 коментар:

  1. Перемога Каланчацької ЦБС в обласному конкурсі інновацій "Інноваційний майданчик".

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *