75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 березня 2012 р.

Видавництва допомагають нашим бібліотекам.

          Українські видавництва допомагають нашій Каланчацькій централізованій бібліотечній системі.
         Бібліотека – одне з великих та головних надбань цивілізації. Без них неможливо уявити розвиток науки, освіти, культури, життя громадян будь-якої країни. Саме бібліотека є інформаційною основою високо розвинутого демократичного суспільства, і звісно ж, його складових - мисцевих громад.
         Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть. І нині фонди навіть нашої центральної районної бібліотеки містять невичерпні запаси інтелектуальної енергії, яка спрямовується на творчість, служіння добру, духовний розвиток жителів мисцевої громади. Бібліотека  є регіональним центром одержання інформації, є  і центром краєзнавства, накопичення, зберігання та популяризації всіх матеріалів та докуменетів краєзнавчого характеру.  Для цього книгозбірня повинна постійно поповнюватись новими надходженнями.

       Але на превеликий жаль, в зв"язку з край обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки системи  не в змозі поповнювати книжковий фонд новими книжками та періодичними виданнями.
      Розуміючи значимість бібліотеки в житті місцевої громади, необхідність оновлення фонду, перетворення її в сучасну інформаційну установу Каланчацька районна державна адміністрація, Голова адміністрації Галина Володимирівна Малишенко  звернулась особисто в українські видавництва книжок, редакції газет та журналів з проханням допомогти, подарувати свої примірники, передплатити періодичні видання нашій бібліотечній системі.

   Доречі,  Галина Володимирівна  є активним читачем нашої центральної районної бібліотеки !

         І ось першим на прохання відгукнулось видавництво "Крок" (м.Тернопіль),  надіславши 35 книг, більшість з яких належать перу відомих спеціалістів в галузі семантики, етимології, лінгвістики П.Червінського та М.Надель-Червінської.
           З задоволенням ми перегорнули сторінки поетичних альманахів та літературознавчих студій та познайомилися з молодими поетами  В.Колісником, М.Максимяк та ін.
           Незалишили без уваги наше прохання про допомогу і видавництво "Аргументи і факти України". Воно надіслало 15 книжок серії "Коллекция мировых бестселлеров". Серед них всесвітньо відомі  Коельо,  Шелдон, Мей, Акунін, Пікуль, Вільмонт,  Солженіцин та інші.

        Ми щиро вдячні всім,  хто відгукнувся на прохання поповнення книжкового фонду нашої книгозбірні, висловлюємо надію на розуміння та підтримку  інших видавництв та редакцій !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *