75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 грудня 2011 р.

В нашому «Спілкуймось !» - святкують та розважаються !

Учасники бібліотечного об’єднання людей поважного віку за інтересами «Спілкуймось !» напередодні Нового року влаштували собі справжнє святкове дійство з Дідом Морозом, Старухою Шапокляк та Бабою Ягою (Снігуронька десь по дорозі заблукала чи ... ? !).



Вже стало доброю традицією у бібліотечному клубі «Спілкуймось !» святкувати Дні народження його учасників, розважатись, а якщо це співпало ще й з наступаючим святом Нового року – вирішили святкувати по-справжньому. Люди поважного віку вітали одне одного, відпочивали від щирого серця, адже так здружились в клубі, що стали дружною бібліотечною родиною.





Актив клубу підготував цікавий сценарій з сценками, віршами, піснями, Старуха Шапокляк загадувала загадки та проводила конкурси на знання казок та пісень. Кожному іменнику були присвячені вірші, які склали самі активісти та керівник клубу, бібліотекар, Валентина Кучерова.



Вокальний ансамбль «Осіннє золото» Територіального центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян, постійних учасник клубу «Спілкуймось!» під керівництвом Лідії Дем’янової, заслуженого працівника культури України, подарували учасникам свята багато прекрасних святкових пісень, багато з яких співали всім залом.



Учасники свята дарували один одному святкові подарунки, пироги, торти з свічками, сувеніри та просто шоколадки та цукерки, присвячували вірші та пісні.


Дні народження цього дня святкували:
Крупач Алла Михайлівна,
Стародубцева Катерина Василівна,
Кучерова Валентина Леонідовна,
Полив’яна Надія Акимівна,
Базиліва Марія Максимівна,
Глушкова Таїсія Павлівна,
Панасюк Анна Корніївна,
Феденюк Віктор Васильович.


Свято влаштували: керівник об’єднання, бібліотекар, Валентина Кучерова, рада клубу, а Дід Мороз – Володимир Маличенко, Старуха Шапокляк – Євгенія Петренко, Баба Ягуся – Валентина Данько – всі постійні учасники клубу «Спілкуймось !» майстерно, майже професійно, зіграли ролі казкових героїв. Учасникам свята було за честь потанцювати з Дідом Морозом, але ж учасників багато, а Дід Мороз – один, тому не всім цього дня поталанило.


А ведучі свята наостанок сердечно вітали всіх учасників свята з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим та побажали:
Нехай прекрасні зимові свята принесуть в Ваші оселі мир, спокій і злагоду, впевненість у завтрашньому дні.
Зичимо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!
Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!




Учасники вечора довго не розходились по домівках: тепло, затишно, цікаво. І головне, відвідувачі бібліотеки впевнені, що тут їх чекають, тут їм ради, тут вони завжди бажані гості !


Новорічне свято та свято Іменин вдалося на славу ! Запам’ятається його учасникам надовго.
До нової зустрічі в Новому році, дорогі наші відвідувачі !

2 коментарі:

  1. Стартовала международная библиотечная акция "Читаем Расула Гамзатова". Присоединяйтесь, дорогие коллеги: http://haslib.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *