75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 травня 2011 р.

З ювілеєм, рідна наша „Слава праці” !


Газето наша! Рідна „Слава праці” !
Ти віщуєш нам незвідані шляхи
І наше місто славне прославляєш,
Даруючи йому слова краси.
В ці прекрасні весняні дні наша районна газета „Слава праці” святкує свій поважний ювілей, своє славне 80 – річчя. Наша „Районка” – особлива газета, вірний друг бібліотек, єдиний часопис району, найбільш читаєме періодичне видання в нашій бібліотеці.

„Слава праці” – чернетка історії, літопис Каланчацького краю. Ми бережливо зберігаємо, пропагуємо та надаємо в користування всі номери газети, які накопичили з 1967 року, з року утворення Каланчацького району. ( На превеликий жаль попередні видання газети, які мали назву „Червоний Перекоп” з 1931 по 1966 рік в районній бібліотеці не збереглися).

Вісімдесят цікавих, творчих, сповнених подій років. Кожен день, тиждень, місяць, рік особливий, пам’ятний для невеличкого колективу редакції на чолі з Головним редактором Галиною Єрмішко.

Галина Йосипівна - журналіст з Великої Літери, з майже 35 – річним досвідом журналістської роботи, Лауреат Золотої Медалі української журналістики ... і просто, чарівна жінка ! Газета для неї – це її життя !
Життя щодня сповнене новими знайомствами, зустрічами, цікавими та неповторними людськими долями, про працю яких вона розповідає, успіхи яких вона прославляє, інформує про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, нарікає на невдачі, розмірковує про високе і не забуває про буденне, повертає спогадами у минуле і мріє про майбутнє, щотижня робить новий запис в особистий щоденник Каланчацького району. І наше життя стає яскравішим ! Сила газети – у глибинному висвітленні проблем, що хвилюють жителів нашого району, в широкому активі небайдужих дописувачів та вдячних читачів.


Для нас „Районка” асоціюється саме з Галиною Йосипівною, адже вона майже сама вже багато років поспіль „створює” номер за номером газети. І не було випадку, щоб газета не „вийшла” чи не „дійшла” своєчасно до читачів.

Ще прабатьки стверджували: якщо усне слово розчиняється у повітрі, то написане залишається. Інколи навіки.
Наша «Слава праці» успішно витримала випробовування часом, завжди є цікавою та змістовною. І як все в природі - неповторною.

В складних економічних умовах сьогодення наша газета продовжує чесно і безкомпромісно виступати на захист прав людини, об'єктивно висвітлювати різноманітність подій, якими щиро насичене сучасне життя, вирізняється небайдужістю журналістської позиції. Видання має своє обличчя, загальне визнання і свій, гідний європейського, стиль.
Завдяки невичерпній творчій праці Галини Йосипівни та колективу редакції газета здобула любов читачів та велику повагу далеко за межами району та області. На сторінках «Слава праці» кожен знаходить цікаву для себе інформацію і може бути впевненим, що його надії та очікування ніколи не будкуть марними.

Районну газету „Слава праці” з бібліотеками Каланчацької ЦБС об’єднує давня й щира дружба, плідне співробітництво протягом багатьох десятиріч, ми часто висвітлюємо не лише новації книгозбірень району, а й буденні справи, часто самі готуємо матеріали для газети. А редакція газети дарує всім нашим книгозбірням свій часопис.

Хай і надалі наша газета буде найкращим другом, помічником, порадником, консультантом, «Довідковим бюро», вісником нових гарних подій, розрадником в тяжкі хвилини життя та уважним співрозмовником в кожній організації, на підприємстві та в кожній родині.
А Вам, Галино Йосипівно і працівникам редакції в кожному наступному номері все нових і нових успіхів та творчих знахідок, незмінної уваги, надійних ділових партнервів та активних вдячних дописувачів та побільше вам підкорених читацьких сердець !

Ми вітаємо нашу "Районку" з славним ювілеєм !
Щиро вдячні Галині Йосипівні та колективу редакції за співробітництво !
Ми пишаємось дружбою з рідною газетою !


А ці квіти для Вас, шановна Галино Йосипівно !
І, символічно, як ці гарні троянди віддзеркалюються в воді - так Ваше слово доходить до вдячного читача !

2 коментарі:

  1. Як приємно читати про однокурсницю і таку цікаву жінку ці теплі, щирі рядочки... Галинка - дійсно талант. А ще загартований боєць журналістької ниви (фронту - лише інколи...)

    ВідповістиВидалити
  2. А у газеты есть веб-сайт?

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *