75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

28 лютого 2011 р.

Пишаємось черговою перемогою !

БІБЛІОТЕКА + ЧИТАЧ = ЛЮБОВ !

В Всеукраїнському конкурсі "Бібліотека + Читач = Любов !", який проводився Програмою "Бібліоміст" Ради Міжнародних наукових винаходів та обмінів (IREX) у партнерстві з Українською Бібліотечною Асоціацією (УБА) до Дня Святого Валентина Каланчацька ЦБС виборола перше місце серед публічних обласних та районних бібліотек України в номінації "ВІдео".








На конкурс були представлені прекрасні амбітні роботи активних, привітних бібліотек України, по-справжньому закоханих в своїх читачів, бібліотечну справу та свою професію бібліотекаря, які надають своїм користувачам великий спектр різноманітних сучасних інформаційних послуг.


І тим приємніша наша перемога !

Щиро дякуємо організаторам конкурсу та колегам, які нас підтримали, та автору ідеї конкурсу, колезі пані Любові Приємській !

Останній час дуже "врожайний" на великі успіхи та перемоги для бібліотек нашої системи.
- За програмою „Бібліоміст” ми одержали комп’терне обладнання на суму біля 77 тисяч гривень та книги на суму 4425 гривень, а перемога у конкурсі „Експериментальні сайти” забезпечила одержання технічного обладнання ще на 22.5 тисяч гривень.
- Новопавлівській бібліотекар Лариса Шаваровська виборола перше місце в обласному конкурсі „Бібліотечна палітра Херсонщини”, і також отримала обладнання та книжки на суму 5.5 тисяч гривень.
- Дитячі книжки на суму 2 тисяч гривень дісталися нам за перемогу в обласній акції „Читай і стань успішним !”.
- Особисто мені вдалося здобути перемогу у конкурсі „Лідер бібліотечної справи України”.
Зараз беремо участь у Всеукраїнському конкурсі бібліотечних блогів „Зірки бібліотечної блогосфери”, обласних конкурсах „Кращий читач року” та „Правові орієнтири”, і також сподіваємось на успіх.

Але за цими перемогами стоїть велика копітка праця бібліотекарів нашої Каланчацької ЦБС.

З повагою та надією на нові перемоги,
Директор Каланчацької ЦБС,
Лідер бібліотечної справи України,
Надія Федкевич.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *