75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

4 листопада 2010 р.

Лідер бібліотечної справи !


Надія Федкевич - Лідер бібліотечної справи !

Директор Каланчацької ЦБС Надія Федкевич - переможець у другому етапі ініціативи "Лідер бібліотечної справи" серед фіналістів конкурсів програми "Бібліоміст" Міжнародної програми "Глобальні бібліотеки" Міжнародного благодійного фонду Білла та Мелінди Гейтс.
Присвоєння звання Надії Федкевич "Лідер бібліотечної справи" - це визнання її високого професіоналізму, компетентності, активності, пошуку та впровадження інновацій, великого особистого вкладу в розвиток бібліотечної справи.
На участь в другому етапі конкурсу "Лідер бібліотечної справи" запрошувались керівники бібліотек - фіналістів конкурсів програми "Бібліоміст", які перемогли хоча б в одному з проектів:
- конкурс з організації нових бібліотечних послуг з використанням доступу до інтренету;
- конкурс на створення регіональних тренінгових центрів. /Для обласних бібліотек/;
- конкурс проектів співпраці з місцевими громадами;
- конкурс "Навчально - іноваційна бібліотека". /Для обласних бібліотек/;
- конкурс "Експерементальні центри";
- конкурс "Сучасна бібліотека йде в люди".
Надія Федкевич з успіхом перемогла в конкурсі, адже Каланчацька ЦБС одержала перемогу в двох конкурсах проектів, отримала два Гранти від програми "Бібліоміст" Міжнародної Ради наукових винаходів та обмінів (IREX). Каланчацька централізована бібліотечна система вже має певний досвід роботи з Міжнародними організаціями, адже є також переможцем конкурсу проектів Посольства США в Україні "Інтернет для публічних бібліотек" LEAP - 1V" та "Connect-11" у 2004 та 2006 роках.
Автор цих проектів та керівник їх впровадження - Надія Федкевич.

Програма "Бібліоміст" Міжнародної Ради наукових винаходів та обмінів (IREX) не тільки визначає своїх лідерів серед переможців в багаточисельних конкурсах, а й підвищує професійну майстерность, кваліфікацію на Всеукраїнських семінарах, запрошує на стажування у рамках навчальних поїздок з огляду на потреби фіналістів.
У нашого лідера попереду багато нових цікавих задумів, інноваційниїх проектів для сприяння розвитку місцевих громад та налагодження дружніх партнерств !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *