75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

6 грудня 2021 р.

Каланчацькі сільські бібліотеки до Дня Збройних сил України

  
    6 грудня  відзначається  День Збройних сил України. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які  щодня демонструють мужність, звитягу, силу духу та волю  і цим завоювали  повагу і  довіру українців. Славному українському воїнству присвятили заходи бібліотеки – філії  Каланчацької  ЦБС.
   На наших військових покладена священна місія боронити рідну землю та берегти мирне життя народу, тому ми возвеличуємо силу української армії, її незламність, мужність та непоборність.
   Українські військові також є постійними учасниками міжнародних військових операцій, зокрема й під егідою ООН – це доводять документи зібрані в інформаційній викладці «Мужність на варті миру», що розгорнулася в затишному приміщенні Привільської  бібліотеки.
   За плечима військових Збройних с
ил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх патріотів. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.
І це беззаперечна істина, яку доводить  інформаційний стенд «Слава, гордість, міць країни» в Новоолександрівській філії.
  Восьмий рік  йде війна на сході України,  за цей час  багато разів  світ захоплювався  стійкістю нашої армії, її витримкою та самовідданим  служінням українському народу. Про це розповідає військово – патріотична  викладка  «Військова служба – долі поклик» (Олександрівська філія). 

  З великою гордістю в душі прославляли  воїнів, які героїчно виконують військовий обов’язок на сході України, учасники військово – патріотичної вікторини  «На варті  Вітчизни», що спільно провели   Новокиївська сільська  бібліотека та місцева школа. Завдяки ентузіазму учнів,  активній співпраці  закладу культури з закладом освіти   військово – патріотичний  захід пройшов з великим завзяттям, школярі  охоче відповідали на питання вікторини і брали участь в силових конкурсах.
 
 
У цей день у всіх бібліотечних закладах  згадували військовослужбовців,  земляків, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави. Вони – наші герої  і наш біль.
   Ми впевнені – перемога обов’язково буде за нами. Україна переможе в усіх протистояннях, бо має силу нескорених.
Каланчацька  централізована бібліотечна система  щиро вітає всіх військовослужбовців з Днем Збройних сил України і бажає українським  воїнам міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри в перемогу та благополуччя  їхнім сім’ям!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *