75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

17 вересня 2020 р.

КАЛАНЧАК ! З днем народження!

       З днем народження, рідне селище !
       Вересень   особливий місяць ! Саме у вересні кожного року ми святкуємо день народження свого рідного селища.
      Це величне свято, таке близьке й кожному зрозуміле, рідне й неповторне!     Свято, яке єднає усіх нас в єдиному пориві творити добро, звеличувати свою малу батьківщину, примножувати її красу, багатства, надбання …
     Свято селища! Воно єднає нас, згуртовує в бажанні спільними зусиллями, повсякденною працею, ентузіазмом і творчими знахідками повсякчас вносити свій посильний внесок в розвиток, розбудову, процвітання рідного селища.
     До Дня селища Каланчацька центральна бібліотека, як й кожного року,  підготувала  для мешканців смт Каланчак та гостей  краю цикл цікавих пізнавано-розважальних заходів. Але в цьому році, у відповідності  до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2»,  святкування проводитиметься у нетрадиційному форматі. Наші заходи проводяться не на площі, в парковій зоні чи сквері, де як традиційно приходить на свято дуже велика кількість людей й забезпечити  карантинні вимоги неможливо, а в літературно-мистецькій залі центральної бібліотеки.
      До вашої уваги  дуже цікава, дуже гарно оформлена, приваблива  книжкова виставка  „Пишаюся тобою, мій рідний край”, яка триватиме з 14 вересня до 30 вересня. Ласкаво запрошуємо відвідати книгозбірню та переглянути документи, представлені на ній. На вас чекає багато цікавого !
     З 16 вересня на відвідувачів бібліотеки чекає виставка періодичних видань «КАЛАНЧАК :  Все про Все».  Ви будете приємно вражені, дізнаєтесь багато такого, про що й не сподівалися  почути чи побачити. Завітайте !
     А ви знайомі з творчим надбанням нашого місцевого художника Леоніда Корнієнка?  Така нагода є ! В секторі мистецтв центральної бібліотеки до кінця місяця діятиме виставка чудових робіт  Леоніда Корнієнка «Насолода творчістю». Приходьте, не пожалкуєте!  Вам випаде можливість зануритися в неповторний світ портретного жанру в сучасному народному живописі.
Портрети завжди були й будуть помічниками пам’яті, переносячи відомих людей, особистості, рідних чи знайомих людей –  у вічність. На виставці представлені …  Отож, приходьте !
    До дня селища  також оформлена  виставка – репортаж  „Цікаві куточки нашого краю”.  Ознайомившись з виставкою, помандрувавши цікавими куточками нашого краю, ви знов й знов замилуєтеся рідним краєм,  красою його мальовничих пейзажів, «поспілкуєтеся» з цікавими людьми, їхніми творчими доробками,  неор
динарними надбаннями, цікавими та  корисними висловлюваннями та порадами …
динарними надбаннями, цікавими та  корисними висловлюваннями та порадами …
     А ще  на вас чекає  Книжковий арсенал   „Книги на всі часи”, це нові надходження бібліотеки, книжки на всі смаки та уподобання, деякі видання зовсім нові, навіть, пахнуть друкарською фарбою!  Ці видання особливо приємно потримати в руках, погортати  іноді ще склеєні сторінки, першими їх прочитати.  Це так приємно !
        Тож, приходьте до Каланчацької центральної бібліотеки!
Чекаємо на Вас !!!
       Зі святом, з Днем рідного селища !
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *