75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 липня 2020 р.

Дякуємо за книжки! Пам'ятаємо чудову людину!


 Народна мудрість стверджує, що людина живе до тих пір, доки жива пам'ять про неї.
    Пам'ять про Тамару Олександрівну Маліновську в нашому містечку житиме дуже довго !
   Перш за все вдячні каланчакці згадують Тамару  Олександрівну як доброго, чуйного, уважного лікаря – педіатра. А ще вона дуже любила читати, частенько відвідувала центральну бібліотеку, була другом нашої книгозбірні і все життя збирала власну бібліотеку, яку заповіла  подарувати Каланчацькій централізованій бібліотечній системі.
    Днями донька Тамари Олександрівни, разом  з онукою та друзями родини,  виконала останню волю матері і привезла до бібліотеки декілька сотень  книг різної тематики. Вони можуть задовольнити вибагливі смаки  будь – якого  книгомана. Сузір’я авторів Дюма, По, Конан Дойль, Честертон, Сіменон,  Чейз, Квітка –  Основ’яненко, Шевченко, Загребельний, Пруст, Кінг, Пікуль, Шилова, Курков  і багато інших безперечно приверне увагу відвідувачів нашої бібліотеки.
    Окрім того, фонд  книгозбірні поповнився творами сучасної зарубіжної літератури, жіночими та пригодницькими романами, дитячою та класичною літературою.
   Також до послуг наших читачів  література медичної  та мистецької тематики, поради по веденню домашнього господарства та кулінарії, книги про світову флору і фауну та довідники з різних питань.
    Душа  Тамари Олександрівни відлетіла у вирій, але великодушність її шляхетного  вчинку робить наше життя  світлішим, адже  добрі справи не залишаються непоміченими – вони як зірки світять тим, хто чекає душевної розради і допомоги.
     Директор і працівники Каланчацької централізованої бібліотечної системи  щиро вражені шляхетністю вчинку Тамари Олександрівни, світла їй пам'ять та висловлюють  щиру вдячність  родині Маліновських і друзям сім’ї за щедрий внесок у поповнення бібліотечного фонду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *