75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 червня 2020 р.

До уваги користувачів бібліотеки !


     Шановні відвідувачі Каланчацької центральної бібліотеки !  
    Після послаблення карантину бібліотека відновила свою роботу, але на жаль, не в повному обсязі. Масові заходи та засідання клубів і читацьких об’єднань за інтересами поки що не проводяться.
     Запрошуємо відвідувачів скористатися послугами абонементу: вибрати собі літературу до смаку, повернути прочитані книги, замовити книжки додому чи місця Вашого тимчасового перебування, одержати довідки будь-якого характеру.
    Здані вами книжки одразу потрапляють на 14-денний карантин.
    У відповідності до вимог дотримання послабленого карантину працівники бібліотеки обслуговують відвідувачів у захисних масках та рукавичках.
    Декілька разів на день в приміщенні бібліотеки проводиться вологе прибирання, протирання антисептиками.


    Всіх відвідувачів також запрошуємо заходити до бібліотеки лише по двоє людей, дотримуватися профілактики – користуватися засобами індивідуального захисту, антисептиками, дотримуватися безпечної (1.5 – 2 метри ) дистанції.
    Висловлюємо надію, що ці незручності тимчасові!
    Ласкаво запрошуємо до бібліотеки !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *