75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 грудня 2019 р.

Роки летять, як в небі журавлі !


     А роки летять, летять й ніколи їм повернутись назад …  
       Напередодні Нового року літературно – мистецька зала Каланчацької центральної бібліотеки наповнилася святково вбраними людьми в піднесеному настрої. Загальне пожвавлення було зумовлене відзначенням подвійного свята – Дня іменинника та Нового року у бібліотечному об’єднанні  людей поважного віку «Спілкуймось!».
   Говорити один одному гарні слова і бажати удачі можна кожен день, але в день народження слова мають особливу вагу і звичайно ж, в них є магічна  сила – вони  збуваються! Тож хай здійсняться всі сердечні побажання, що прозвучали на адресу іменинників в цей день! 
     Свято розпочалося з привітань членів клубу, які народилися в жовтні. В другому місяці осені відзначають дні народження Ольга Іллівна Ярьоменко та Алла Михайлівна Крупач. Ведучі, керівник клубу та організатор зустрічі Тетяна Петруненко і активна учасниця об’єднання  Любов Степко та одноклубники від щирого серця побажали їм усіх земних благ, якими може нагородити жінку Всевишній: здоров’я та краси, щастя і радості, відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій. Нехай життя постійно дарує чудові презенти та  яскраві емоції.
Минули, наче мить десятки літ,
Вони – як дощик по тоненькій шибці,
Вони – як ніжний яблуневий цвіт,
Вони – як тонкі струни в першій скрипці.
Тож хай той цвіт повік не облітає.
Нехай струна співає, а не рветься,
Хай доля не скупиться на літа,
Хай Божа благодать панує в серці.
      В листопаді народилися Людмили Василівна Норик , Галина Олександрівна Коваль, Марія Володимирівна Куриленко, Надія Михайлівна Каленська та Марія Максимівна Базиліва. Шановні іменинниці, нехай наші щиросердні привітання у серці Вашому залишать добрий слід!
Родина хай буде здорова й багата!
Хай Вас зігріває людська теплота
За все, що зробили, за Ваші літа !
Хай сонце Вам щиро сміється,
                                Хай все у житті удається!
   І саме сьогодні, 27 грудня, в день засідання клубу, відзначала свій день народження Анна Корніївна Панасюк.
Нехай цвітуть під небом синьооким
Ще довго-довго дні й літа.
А тиха радість чиста і висока
Щоденно хай до хати заверта!
Бажаємо здоров`я, сонця у зеніті,
Любові, доброти і щастя повен дім.
Нехай у серці розкошує літо
І соняхом квітує золотим!
     Кожен з іменинників у цей день отримав подарунки від одноклубників, оплески, посмішки, сердечні привітання, найкращі побажання і музичні вітання.
    На святковому засіданні прозвучали пісні у виконанні  «Лісапетного батальйону», Олега Винника, Олександра Малініна,  гурту «Садко», Алли Пугачової, гурту «Золотое кольцо», а пані Марія Куриленко отримала іменне музичне вітання від подруг Лідії  Крайнової і Лариси  Бруяко.
     Завітали на святкове засідання клубу щедрувальники і Дід Мороз з побажаннями щастя та гараздів кожній родині і на добро засіяли присутніх житом - пшеницею.
    Одягнені у колоритні національні костюми працівники і аматори селищного Будинку культури «Партизан» вразили усіх своєю артистичністю і  майстерним виконанням та додали гарного настрою розмаїттям колядок,  щедрівок та різдвяних пісень. До новорічних вітань доєдналася  пані Алла  Козачок, яка написала вірш – привітання з найкращими побажаннями.
   Ведуча Любов Степко зачитала вірш Галини Єрмишко , яка зі сторінок районної газети «Слава праці» привітала римованим словом усіх мешканців громади з прийдешніми святами.
   Святкове засідання клубу людей поважного віку за інтересами «Спілкуймось!» завершилося приємним чаюванням у колі друзів.
     На останок  ведучі привітали всіх з  Новим роком і Різдвом Христовим, пригостили солодощами, подарували всім присутнім символ 2020 року – симпатичних мишеняток на магнітах і підсумували              Все у житті було: і радості і біди,
І мед солодкий, і гіркий полин…
Нехай у ньому буде менше кривди,
Побільше радісних і сонячних сторін.
Нехай у домі буде більше свята,
Ще більше літ зозуля накує,
Щоб чули пісню юності своєї
Допоки Бог на те життя дає!
    Нехай Новий рік принесе всім міцного здоров'я, щастя та виповнення заповітних мрій! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *