75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 листопада 2019 р.

До професійного свята – з успіхами!


      Шановні працівники культури – колеги, друзі, відвідувачі книгозбірень  !
      З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва вітаємо всіх колег та надсилаємо  найщиріші вітання та найкращі побажання !
     До кожного свята кожний колектив йде з певними досягненнями, успіхами, перемогами.
    Каланчацька ЦБС сміливо може пишатися  результатами своєї повсякденної діяльності.   

    Діяльність бібліотек дуже багатогранна. Коротенько зупинюсь на деяких наших успіхах та перемогах. 
   Бібліотеки нашої системи взяли участь в усіх обласних та всеукраїнських акціях, конкурсах, фестивалях та пишаємось перемогами.
 Зокрема:
-            в обласній національно-патріотичній акції  «Ми – українці»;  
-            обласному Форумі  молодих бібліотекарів Херсонщини  “Лідери змін”;
-            в регіональному проекті «Бібліотека – освітній простір»;
-            у Всеукраїнському конкурсі «Успішні бібліотечні програми для молоді»;
-            в обласній акції «Сучасна бібліотека в інтернет -просторі».
-            за результатами діяльності  наш Пункт Європейської Інформації, який  працює за проектом УБА у співпраці з Європейським Союзом за програмою «Erasmus +» (Жан – Моне) визнаний кращим серед бібліотек Херсонщини. Директор бібліотеки була нагороджена поїздкою на Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» , який проводився в м. Київ  22 – 26 травня 2019 року.
-            на обласному Форумі бібліотекарів Херсонщини  у с. Стрілковому Геніческого району Каланчацька бібліотека вже вкотре підтвердила сучасний інноваційний та креативний підхід щодо своєї діяльності. Директор нагороджена сертифікатами  в номінаціях «Майстерність керівника», «Унікальний фахівець», «Харизматичний лідер».
-            молодих бібліотекарів Каланчацької ЦБС на Форумі представляла бібліотекар Новопавлівської філії Тетяна Жук, вона нагороджена сертифікатом «Надія бібліотеки».
-            бібліотека для дітей  взяла активну участь у дитячих акціях та конкурсах  «Кращий читач року», «Лідер року»,  інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини», у Всеукраїнському право-просвітницькому проекті «Я маю право!» та довгостроковій бібліотечній акції «Мрій! Читай! Досягай!», в обласній акції «Правові ориєнтири», в обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу «Діти єднають Україну» та інших.
       Одним з нарямків  роботи центральної книгозбірні є  видавнича діяльність.
      В 2019 році побачили світ  нарпис «В колі друзів», присвячений 10-річчю з дня створення бібліотечного об’єднання людей поважного віку «Спілкуймось!»;
-   створена бібліографічна подорож «Вулиці  та провулки Каланчацької  ОТГ»;
-   створено та надруковано альманах «Каланчак літературний»2 –й випуск  оновлений та доповнений;
-   побачили світ збірнички поезій місцевих літераторів  Г.Нігачової «Серпневий зорепад»,  Л. Радіонової  «Симфонія долі»,  А. Суганяка «І поросли ожиною стежки …»
-   Проведено презентації  всіх нових видань.
   У День закоханих розпочав свою діяльність ФанКлуб «КіноПошук».
   Створено новий клуб психологічної підтримки «В майбутнє з радістю».
   З початку року написано 112  статей та розміщено на блозі «Блог Каланчацької ЦБС», які переглянули вже 16 тисяч відвідувачів.
   Завдяки співпраці з Благодійним фондом Євгена Рищука центральна бібліотека для літературно-мистецької зали отримала сучасний кондиціонер.
   Завдяки співпраці з відомими українськими редакціями, участі та перемогам в обласних та Всеукраїнських конкурсах книжковий фонд поповнився на 839 книг на суму 97 732 гривні 85 копійок.   
   Шановні колеги !  Нехай ніколи не міліє невичерпне джерело творчості та натхнення!   Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях!
    Зі святом!  З Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!!!
      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *