75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

6 березня 2019 р.

ФанКлуб «КіноПошук» завойовує все ширшу популярність



     В джазі тільки дівчата …
     Кіносалон  ФАН-КЛУБ  «КіноПошук» Каланчацької центральної бібліотеки знов зібрав активних відвідувачів – любителів та шанувальників кіномистецтва. Любителі кіно з великим задоволенням переглянули чудову кримінально - гумористичну комедію «В джазі тільки дівчата». Це кращій фільм за участі головної блондинки Голівуду – Мерелін Монро! Легкий, приємний  і вельми цікавий для перегляду і через 60 років після зйомок!
    Чикаго. 1929 рік.  Музиканти Джері і Джо заледве заробляють собі на життя. А тут їм «пощастило» випадково стати свідками жорстоких кримінальних розбірок. Питання порятунку вирішувати треба терміново!   


    Прикинувшись жінками, одягнувшись в модні сукні, прилаштувавшись в дівочий джаз - бенд і сівши в потяг до Флориди, друзі змінюють своє життя назавжди. Тепер вони Джозефіна і Дафна гарненькі і привабливі інструменталістки і все ніби йде добре, далі буде і бос мафії і плейбой поважного віку і стрілянина і втечі але пануватиме над усім любов.  
     Більшість кіноманів вже здогадалися, що це сюжет однієї з найчарівніших кримінально – гумористичних  комедій, шедевру цього жанру «В джазі тільки дівчата», який зачарував відвідувачів нашого кіносалону.  Саме цей легкий, приємний, дотепний фільм, був обраний для передсвяткового показу в ФанКлубі «КіноПошук». І вибір цей виправданий, бо йдеться в ньому про кохання і красу. Він приємний в перегляді, налаштовує на позитив і дарує якийсь особливий сентиментальний оптимізм і віру жінки в себе, в свою красу, в свої сили.
     Працівники відділу обслуговування підготували приємний сюрприз всім присутнім в залі жінкам і вручили квіти з найкращими привітаннями до свята 8 Березня і побажаннями добра, щастя, здоров’я  та благополуччя.
   Клуб «КіноПошук» завойовує все ширшу  популярність у відвідувачів Каланчацької центральної бібліотеки.
    Долучайтеся до його фанів, не пошкодуєте!  
   Шквал позитивних емоцій і  переживань вам забезпечено!
   До нових зустрічей в літературно – мистецькій залі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *