75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 березня 2019 р.

Зі святом нас вітала... ОТГ


      У передсвятковий день – святкові вітання та нагороди ! 

     Кожен з нас інколи ставить собі прості запитання і намагається знайти на них прості відповіді. Наприклад: що таке свято? Попри певну варіантність відповідей, всі погодяться з тим, що  перш за все, це гарний настрій, подарунки, привітання і побажання. 
     Тож не має нічого дивного в тому, що в переддень  свята  8 Березня до жіночого колективу Каланчацької  центральної бібліотеки завітав заступник Каланчацького селищного голови Котелевич Олександр Володимирович з побажаннями добра, сімейного затишку, щастя і миру.
    Від імені селищного голови Володимира Калиновича Зінчука його заступник Олександр Володимирович Котелевич щиросердно привітав колектив бібліотечної системи з чудовим святом – Міжнародним жіночим днем 8 березня, святом Весни і Жінки, вручив  почесні грамоти  за сумлінну працю на користь територіальної громади, багаторічну активну професійну діяльність колективу дитячої бібліотеки,  Бабічевій В.А., Добровольській І.П., Папко А.В., Частило С. В. та великому другу бібліотеки, активній читачці і учасниці клубів за інтересами місцевих літераторів «Дивослово» та людей поважного віку «Спілкуймось!», ведучий заходів Степко Л.Д.
   Директор бібліотечної системи Надія Василівна Федкевич також звернулася до колективу з вітаннями з нагоди Міжнародного жіночого дня, побажала любові, гарного настрою і весни в душі незалежно від віку і вручила грамоти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, інноваційну діяльність працівникам бібліотечної системи  Гриценко О.О., Красновській І.С., Молдован М.М., Хребір Н.А. та Яковлєвій Н. В. 
    Свята проходять і так хочеться, щоб збулися всі побажання, щоб мир і добробут запанували в Україні, щоб кожна жінка була кохана і щаслива, щоб спокій  оселився в її душі, віра в майбутнє окрилювала і надихала.
   Зі святом, дорогі колеги та друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *