75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 березня 2019 р.

«Геній всіх часів» в Привільській книгозбірні!


      Днями в Привільській сільській бібліотеці-філії Каланчацької централізованої бібліотечної системи до уваги користувачів представлена виставка однієї книги до 140 - річчя з дня народження Альберта  Ейнштейна  «Геній  всіх часів». 
     На виставці представлена література, з якої можна дізнатись про дитячі роки, біографію та цікаві факти з життя видатного вченого. Розрахована виставка на користувачів шкільного віку та оформлена в кімнаті юного читача бібліотеки.
  Всім, хто зацікавився виставкою, бібліотекар Алла Папко доступно, просто, але в той же час, дуже цікаво розповідає, що Альберт  Ейнштейн  видатний вчений, творець загальної теорії відносності, лауреат Нобелівської премії. Він  підняв науку для всього людства на гігантський крок вперед, відкривши для всіх нас двері в далеке майбутнє, а  до того він був  звичайною дитиною , в школі  не вчився на «відмінно», не схоплював швидко матеріал, загалом, не робив нічого такого, що могло б видавати його незвичайні здібності.
   Алла Вікторівна розповідає юним книголюбам, що більше того, перебуваючи в колі своїх однолітків, він замикався в собі і був мовчазним, за що, власне, його і недолюблювали,  а вже за кілька десятиліть Альберт Ейнштейн стане всесвітньо відомим вченим і еталоном геніальності.
    Заходьте частіше до бібліотеки, тут завжди можна знайти щось цікаве і корисне для розуму і душі. Тут на Вас чекають !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *