75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 березня 2019 р.

Вітаємо з Міжнародним Днем Щастя !


     
    Сьогодні у світі відзначається Міжнародний День Щастя. 
 Це чудове свято було офіційно засноване у 2012 році  Генеральною асамблеєю ООН. 

    Дата святкування Дня Щастя була обрана не випадково, адже 20 березня — день весняного сонцестояння, тривалість цього дня дорiвнює тривалості ночi  і сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi.
     Що таке щастя ? Над цим питанням замислюються всі люди, на це питання не можуть однозначно відповісти, навіть, вчені. Але не побачити, не відчути, не розгледіти справжнього щастя на обличчі людини може, хіба що незрячий,   палаючі очі, справжні, щирі, живі, окрилені посмішки – їх підробити неможливо ! 
      Ви бажаєте,  щоб Вам посміхнулось щастя ?    Ви першими посміхніться щастю, й воно обов’язково посміхнеться Вам !
Щастя приходить тоді,  коли ми впевнені, що ми потрібні, на нас чекають, нами захоплюються, нас люблять !!!
     Прагнення до щастя лежить в основі  всіх наших бажань.
     Кожна людина прагне бути щасливою, відчувати почуття внутрішнього задоволення своїм власним життям.
    Вітаємо Вас з Міжнародним днем щастя ! Миру ! Добра ! Благополуччя ! Будьмо завжди щасливими, ділімося своїм щастям з близькими, рідними, знайомими, друзями й незнайомими людьми,  частіше посміхаймося та радіймо життю, радіймо кожному щасливому дню !  І нехай усі наші світлі мрії, надії  та сподівання неодмінно збудуться!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *