75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

18 березня 2019 р.

Назустріч виборам


   Україна стоїть на порозі чергових  виборів... 
    В державі триває передвиборча кампанія до виборів Президента України, що відбудуться 31 березня 2019 року.
    Каланчацька бібліотека на рівноправних засадах доносить інформацію про виборчу кампанію, знайомить з Законом України «Про вибори Президента України», про права виборців, про претендентів на найвищу посаду в країні – Президента України, їхні біографії, передвиборчі програми.
     Саме з такою метою в літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки  оформлено  виставка «На зустріч виборам», яка постійно поповнюється новими матеріалами про кандидатів у президенти і де користувачі можуть знайти вичерпну інформацію про них.    
    Працівники літературно-мистецької зали проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи з питань виборчого права, 
розповідають всім зацікавленим відвідувачам про те, що  вибори – це основа законності демократії. Вони виступають механізмом мирної передачі політичної влади. 
     Вибори також допомагають демократії забезпечити кращий рівень життя, пов'язуючи інтереси виборців з інтересами політиків та дозволяючи громадянам обирати представників, які відстоюватимуть їхні інтереси. Вибори дають громадянам можливість взяти участь у державотворенні і висловити своє ставлення до політиків. Справжні вибори націлені на довготермінові цілі розвитку, які є основою належного  урядування.  
    Велика увага приділяється молоді, які голосуватимуть вперше. Для цих юнаків та дівчат проводяться бесіди, обговорення, роз’яснення з циклу «Я голосуватиму вперше».
    При проведенні бесід, оглядів, Годин спілкування бібліотека закликає не бути байдужими до долі України, прийти на виборчі дільниці 31 березня і віддати свій голос за одного з кандидатів в президенти України.
    Виставка та масові заходи триватимуть  до так званого дня тиші, як того і вимагає  Закон України «Про вибори Президента України».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *