75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 березня 2019 р.

Зі святом весни – 8 БЕРЕЗНЯ!


     На початку  березня, у  дні весняного пробудження й оновлення традиційно вшановують жінку. Неможливо навіть уявити собі життя без неї: чарівної, лагідної, щедрої на любов, берегині родинного вогнища, мудрої наставниці, дарувальниці  душевного спокою, доброти та злагоди.
    Й дарма, що хтось хоче заполітизувати цей день день, ні - традиція свята жіноцтва для нас жива! Саме свята, бо все в цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без жінки не було б стільки світла, тепла і любові. Вона спонукає до шляхетних вчинків і добрих справ, наповнює будні яскравими фарбами.
    Нехай же, чарівне жіноцтво, ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для життєвих перемог та нових творчих успіхів .    Нехай кожна жінка буде  коханою, а  чоловіки, роблять  все, щоб кожна почувалася щасливою.
    Маючі на  меті звернути увагу на місце жінки в суспільстві в різні епохи, підкреслити її високе  призначення на Землі, підтвердити значимість в історії представниць нашої держави,  виховувати почуття  поваги, шани до жінки в Каланчацькій централізованій бібліотечній системі проведено ряд  різнопланових заходів. Зокрема в Привільській бібліотеці  - філії до уваги відвідувачів розгорнуто виставку – перегляд «Жінко, ти світло правди і добра».
     В Гаврилівській сільській бібліотеці в рамках клубу «Позитив» пройшла святково – розважальна година «Ми справжні жінки».
     Вітальна тематична полиця «Вам, жінки – берегині» оформлено в Роздольненській бібліотеці.
     У Горьківській бібліотеці увагу відвідувачів привертає  виставка – заклик  «О, Жінко! Ти –богиня, сім’ї і роду берегиня!».
    Літературно – тематичною полицею «Образ жінки в сучасній літературі» відгукнулася на свято Олександрівська бібліотека.
    У  стінах затишної Новопавлівської бібліотеки відбулося засідання жіночого клубу «Афродіта», святковий інформкоктейль з грайливою назвою «У кожній з нас живе Шанель» нікого не залишив байдужим.
    З нагоди жіночого свята в Каланчацькій  центральній бібліотеці у тісній співпраці літоб’єднання «Дивослово»  і сектору мистецтв пройшло лірично – музичне свято «Пісенно – поетичний водограй Володимира Івасюка».
     Жінка — основне джерело істини, вона — цілителька і чаклунка, вона — хитрість і вигадка, вона — протилежність чоловіку і сенс його життя. Так було, так є і так завжди буде!
Шановні друзі та колеги!
Вітаємо Вас зі святом весни – 8 БЕРЕЗНЯ!
Бажаємо повсякчас надбань цікавих,
Значних досягнень в справі будь-якій,
Любові сонця променів ласкавих,
Жаданих перемог, солодких мрій!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *