75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 лютого 2019 р.

Виставка «Весна»


  А в Каланчацьку бібліотеку вже завітала …   «Весна» !  
   В пору, коли земля пробуджується від зимового сну, сонечко стає щедрішим на тепло, всі з нетерпінням чекають чудове жіноче свято, бо все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
   Протягом багатьох століть чоловіки  оспівували та прославляли в віршах образ коханої жінки чи матері - берегині, благословляючи її ім'я і згадуючи в молитвах.
 Українські жінки багато століть являють світу найкращі риси свого характеру, велич почуттів, талант материнства, трудові звершення.
 Про жінку хранительку звичаїв та обрядів, невтомну трудівницю, носія скарбниці мудрості нашого народу, можна дізнатися з виставки - добірки весняних захоплюючих, цікавих книжок,  яка так і називається  «Весна», що облаштована на абонементі Каланчацької центральної бібліотеки.
Про життя, мудрість, вроду, розум, могутність, талант, шляхетність  читачі дізнаються з книг  М. Ярової «Весна», М. Іванцової «Ключи от лифта», О.Олексюка «Три крапки», Є. Дворецької «Венец Прямислаы»,  М. Івасюка «Лицарі великої любові»,  П. Загребельного «Роксолана» та багатьох інших.
   Героїні цих книжок дуже різні, але їх об’єднує бажання  бути щасливими і дарувати щастя іншим, кохати і бути коханими. Все так просто і надзвичайно складно. Гортаючи сторінки цих книжок розумієш, що без жінок у світі ніколи б не було стільки світла, краси, любові і тепла.
Зі  святом весни вас, любі жінки!
Запрошуємо до бібліотеки переглянути виставку, підібрати книжки до смаку та разом з нами зустріти весну !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *