75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 вересня 2018 р.

Пірнемо в «Голопристанську Litterrу»!



      До 150-річчя від утворення Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка та 55-річчя від Дня народження відомої української поетеси Наталі Коломієць побачив світ другий випуск  «Голопристанськa Litterra».
   Головний редактор та упорядник літературної території, друг Каланчацької книгозбірні, Олег Олексюк подарив Каланчацьким  користувачам цього чудового збірничка, за що ми йому щиросердно дякуємо!
  Альманах презентує патріотичну лірику Українських поетів, які взяли активну участь у роботі  Другого Відкритого Благодійного и конкурсу-фестивалю «Відлуння душі» пам’яті Наталі Коломієць.
   На сторінках літературного збірника шанувальники творчості Наталі Коломієць  ознайомляться з поезією  нашої уславленої землячки, яка друкується вперше.  В альманасі також розміщені пісні з нотами на слова Наталі Коломієць. 
     В збірничку розміщено декілька чудових віршів нашого знаменитого поета Анатолія Степановича Суганяка.


    А Олег Васильович написав: «Я маю радість констатувати факт: у даному альманасі надруковано кілька творів чудового лірика поета Анатолія Суганяка, який вже довгий час є гордістю літературного Каланчака».
Й як звернувся до читачів альманаху  Голова Херсонського обласного об’єднання  Громадської організації Всеукраїнське  товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка, поет, пісняр, Член Національної Спілки письменників та Національної Спілки Журналістів України  Олег  Васильович Олексюк, «Читайте альманах. Наснажуйтесь на доброзичливі справи заради розвитку української державності, національної  культури та духовності. Шануймо свої самоцвіти!»                                                                                                                                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *