75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 червня 2018 р.

Бібліотека – місце, де злітаються творчі серця



   У відповідності до графіку виїздів – відвідувань бібліотек-філій шлях провідних спеціалістів Каланчацької центральної бібліотеки проліг до села Олександрівки, де володаркою книжкового царства в сільській книгозбірні є молода, ще не досвідчена, але з великим бажанням розвивати бібліотечну справу, Олена Дудченко.
     Бібліотека займає одну велику, простору, світлу кімнату.
     Фонд сільської бібліотеки налічує 6647 екземплярів. Книгозбірня одержує багато періодичних видань для дорослих користувачів та дітей. Приміщення гарно ся такі, як «Світе тихий, краю милий, моя Українооформлене, привертають увагу яскраво оформлені книжкові виставки. Серед них виділяють», «Каланчак оазисом стоїть серед степів», «Звучи, моя мово, співуча, ніжна й чарівна!».
     Олена Григорівна сумлінно та відповідально ставиться до роботи, до виконання своїх посадових обов’язків, громадських доручень в селі.
     В бібліотеці відведено куточок для нових книг та книг, подарованих користувачами. Односельці з задоволенням діляться з місцевою бібліотекою книжками з домашніх книгозбірень.
     Її поважають відвідувачі заходів та користувачі, вона знає уподобання кожного свого відвідувача і вміє задовольнити всі. Навіть, найбільш вибагливіші запити користувачів, уміє запропонувати потрібну книжку чи періодичне видання.  
     На заходи, які проходять в бібліотеці, збирається багато жителів села, особливо дітей та підлітків. Відчувається підтримка організацій та установ.
   Олександрівська сільська бібліотека – місце, де всім цікаво й комфортно, куди залюбки приходять щоб поспілкуватися, обговорити прочитане, події в країні й світі, розвинути свої інтереси та уподобання, взяти цікаву книжку …Й знають, що кожен відвідувач знайде відповідь на свої запитання, місце, де вам завжди раді, місце, де вас завжди вислухають і дадуть пораду.
     Бажаємо Олені Григорівні нових успіхів, гарних заходів та побільше користувачів…  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *