75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 лютого 2018 р.

Справу батьків – продовжити дітям …


   Чарівне наше селище Каланчак, милуємось твоїми неозорими степовими  просторами, потопаюче в красі зелених насаджень…
    Щодня йдучи центральною вулицею селища, прогулюючись парковою зоною чи сквером, милуємося неповторною красою зелених насаджень, гарно, красиво, творчо продуманими  композиціями, високо професійно висадженими за проектом, під керівництвом та особисто нашим знаним озеленювачем, почесним жителем селища Володимиром Івановичем Архиповим. 
  Любов до природи, оточуючого середовища, бажання створювати  красу передалися його синові Юрію Архипову.  

    Юрій Володимирович намагається продовжити справу батька.  Вже декілька років поспіль він на волонтерських засадах піклується про зелену красу нашого селища – займається підстриганням кущів, чагарників, троянд, формує крони дерев та кущів на території парку та скверу, подвір'я КПП «Джерело», біля бібліотеки для дітей, біля приватного будинку на початку вулиці Михайлівської тощо.
    Сьогодні Юрій Архипов, депутат Каланчацької селищної ради,  виступив з ініціативою забезпечити зберігання, розвиток і охорону об’єктів навколишнього середовища, здійснити  повний облік кожного деревця, кожного кущика, піклування про кожне зелене насадження. Своє бачення майбутньої природоохоронної роботи він висловив створюючи комунальне підприємство «Екологічні системи».
   Гарне, сміливе починання, господарський підхід, плани обмірковані, продумані, з перспективою на майбутнє перетворення нашої каланчацької громади на гарне, зелене, квітуче, сучасне європейське містечко.

   Але самотужки Юрію Володимировичу здійснити намічене буде нелегко й, навіть, неможливо, тому підтримаймо його в  благородному пориві, допоможемо всією громадою – хто словом, хто ділом, хто безпосередньою участю в висадженні нових дерев та кущів, охороні від пошкоджень та вирубки, оздобленні, висадженні квітів – створення клумб, квітучих острівців, зони відпочинку. Адже наша паркова зона, наш сквер – це кисень, наше здоров'я, наше життя !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *