75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 жовтня 2017 р.

Майданчик ідей Каланчацької ОТГ !

    
    В Каланчацькій бібліотеці – «Майданчик ідей» !
     До уваги небайдужих креативних  інтелектуалів та молодих активістів, досвідчених ветеранів чи депутатів місцевої громади,  керівників підприємств чи організацій, всіх, хто любить свій край, вболіває за подальший розвиток нашої громади, є патріотом свого селища – запрошуємо в центральну бібліотеку для участі в клубі громадських ініціатив «Майданчик ідей»…    
    З метою подальшого розвитку бібліотечної справи в громаді, тісної співпраці з місцевою владою, обговорення шляхів вирішення нагальних проблем, обговорення та впровадження інноваційних ідей, кращих зразків господарювання, залучення інвестицій, створення робочих місць, покращення добробуту життя наших односельців, перетворення селища та сіл громади в квітучі садиби, сучасні європейські  містечка в центральній бібліотеці створюється клуб небайдужих креативних інтелектуалів «Майданчик ідей». 
    В об'єднання – комунікаційну площадку для громадських ініціатив та пропозицій «Майданчик ідей» запрошуються небайдужі інтелектуали, молоді активісти, досвідчені односельці, депутати, керівники підприємств та організацій, студенти. Вік, освіта, стать, професія, рід занять, членство в партіях, релігійна приналежність учасників клубу не обмежена!
   Перші найбільш активні депутати – Світлана Фоміна та Юрій Архипов  вже підтримали ініціативу…
  Члени клубу на своїх засіданнях вивчатимуть та обговорюватимуть проблеми населених пунктів  об'єднаної територіальної громади, окремих жителів, подаватимуть пропозиції  по їх усуненню, подаватимуть через депутатів ідеї щодо розвитку громади на сесії селищної ради.
   Чекаємо Вас за адресою: смт Каланчак, вул. Чорноморська, буд.7.
                                       Ласкаво просимо !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *