75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

10 жовтня 2017 р.

Сила гуманності


  В Каланчацькій громаді загін швидкого реагування – створено !                                                 
   На випадок надзвичайних ситуацій  в Каланчацькій районній організації Товариства Червоного Хреста України створено загін швидкого реагування.
Вже багато років поспіль спостерігається тісна співпраця між нашими організаціями. Ось й в загін швидкого реагування з почуттям відповідальності ввійшли працівники центральної бібліотеки.
      На своєму першому організаційному засіданні, яке відбулося 09 жовтня 2017 року в приміщенні літературно-мистецької зали центральної бібліотеки Каланчацької централізованої бібліотечної системи Каланчацької селищної ради Херсонської області, Голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Дмитрівна Петруненко ознайомила членів загону з Положенням та завданнями діяльності загону на випадок надзвичайних ситуацій.
   Учасники загону детально ознайомилися з інструкціями, пам'ятками, іншими тематичними матеріалами.  
   До речі,  вкнигозбірні  до організаційного засідання загону швидкого реагування була оформлена книжково -ілюстраційна виставка «Сила гуманності».
   Відвідувачі книгозбірні з великим інтересом переглядами літературу та буклети, представлені на виставці, обговорювали завдання загонів оперативного реагування тощо.
  Тетяна Петруненко тепло привітала учасників зібрання  зі вступом в члени загону та побажала миру, добра, благополуччя учасникам загону та членам їх сімей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *