75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 липня 2017 р.

Нехай волошками цвітуть прекрасні ранки.



 Відбулося чергове засідання клубу людей поважного віку «Спілкуймось!». Зустріч клубівців присвячена іменинникам другого кварталу.
     Любов Дмитрівна Степко - багато гарних слів та побажань звучали для цієї чарівної жінки:  хай кожна мить буде чудова, несе натхнення та букетик мрій, і як веселка різнокольорова буде повна найяскравіших подій. Нехай щоденно Вам дарують квіти та компліменти сипляться для Вас, хай буде сотня приводів радіти, носити посмішку замість усіх прикрас! Скільки років тобі не питаєм. Хай зозуля рахує в гаю, ми із тими літами вітаєм, що постукали в душу твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди, хай усмішка не сходить з лиця, хай життя твоє піснею буде, а цій пісні не буде кінця. Любов Дмитрівна активний член клубу, не пропускає жодного засідання, весела, компанійська, товариська. Многая літа Вам, шановна Любов Дмитрівна.
   
    Відсвяткувала свій День народження і Віра Миколаївна Полох. Ми від щирого серця бажаємо: хай кожен день дарує радість, хай сонце світить Вам завжди. Роки ніколи Вас не старять і не приносять в дім біди. Хай ніколи у Ваших очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров’я  посилає.  Мати Божа хай Благословить. Нехай любов незгасно світить, хай доля радісно співа, для Вас усі найкращі квіти! Найласкавіші слова. Бажаємо Вам життя прожити без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде сьогодні, завтра і завжди! 
     Святкувала свій день народження Снігурська  Діна Миколаївна. Діна Миколаївна очолює орган самоорганізації населення мікрорайону «Каланчацький». Ми захоплюємося Вашою енергійністю, цілеспрямованістю у досягненні поставленої мети. Ви володієте рідкісним даром спілкування з людьми, співчуття і розуміння, відчуваєте чужий біль як свій, творите людям добро. Від щирого серця бажаємо: нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів і ній багато, прихильна доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося. І добре серце не підкориться рокам!
       Алла Миколаївна Козачок. Одна із старійшин нашого клубу. Незважаючи на свій поважний вік Алла Миколаївна ще є і членом клубу «Дивослово», захоплюється поезією і сама пише вірші. Щиросердно вітаємо Вас з днем народження та бажаємо: хай життя Ваше буде схоже на цілюще джерело, звідки черпатимете наснагу, сили та енергію. На багато літ захоплення поезією. Хай доля дарує довгого віку, добре здоров’я  і щастя без ліку. Хай обминають дім Ваш тривоги, цвітом і рястом проляжуть дороги! 
    Всіх названих іменинників привітали наші одноклубники Кравченко Юлія Степанівна і Крупач  Алла Михайлівна. До уваги іменинників та всіх присутніх запальна сценка  «Панянка і селянка».
    1 червня в День захисту дітей зустріла свій день народження шановна наша активістка Тишнюк  Зінаїда Юхимівна. Зустріла добре, адже в цей день відзначали своє свято працівники водного господарства, в якому Зінаїда Юхимівна пропрацювала 25 років. Шумлять літа, як на вітру тополі, а в тих літах – І сонце і дощі. Ми Вам бажаємо, щоб  було доволі і щастя і веселощів в душі. Щоб і дім Ваш входила лиш радість, щоб довго блукала глибока старість і Вашу домівку минала. Здоров’я  міцного Вам зичимо щиро, ласки від Бога, від людей добра на многії, многії літа. Немає кращої пори у житті людини – як дитинство. Цей прекрасний безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, так і у Зінаїди Юхимівни любов до вальсу залишилася з дитинства. То ж і в дарунок, Зінаїда Юхимівна отримала чарівний вальс.
      10 червня відзначила свій день народження Надія Юхимівна Кушнір. Ми від щирого серця зичимо Вам: нехай волошками цвітуть прекрасні ранки, нехай здійсняться тисячі бажань, щоб доля дарувала тільки щастя, ні грама бід, ні крапельки страждань. Хай тільки спогади в душі не гинуть про те все добре,що в житті було. Побажаємо ми удачі й щасливої долі. На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати височенні гори і щоб раз у рік літала на Червоне море. Іменинники та всі присутні отримали величезне задоволення від сценки, яку підготували Тишнюк Зінаїда Юхимівна і Данько Валентина Іванівна. Сценка називалася «Випадок на дорозі».
     18 червня відзначила свій день народження шановна Лідія Єгорівна Дем’янова. Всі клубівці щиро Вам бажають довгих літ життя при щасті і здоров’ї, благополуччі та добрі: Хай усмішка в очах іскриться, пісень хороших лине водограй, Хай плани й мрії всі здійсняться, добра і щастя буде через край. Хай цвіте не в’яне із роками доля, хай щасливих літ зозуля накує. Хай земля дасть сили, а роса – здоров’я, а що треба більше – хай Господь дає!    
   
    Жодне засідання клубу не обходиться без чарівних пісень у виконанні Лідії Єгорівни. Творчого натхнення Вам, здійснення мрій, шановна Лідія Єгорівна.
         Сьогодні зустрічає свій день народження Валентина Тимофіївна Зафігурна.
Ми Вам щиро бажаємо: нехай не лише у день народження, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова від рідних та вірних друзів. Нехай доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я  і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням.
Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, приміть вітання наші щирі, в цей світлий День народження - Ваш день! Тобі, наша люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба – сімейного затишку й мирного неба.
    Море квітів, теплих привітань отримав кожен іменинник, а гарний настрій отримав кожен присутній в читальному залі бібліотеки.

      Як добре, що є місце де збираються давні друзі, просто посидіти, відпочити, обговорити якісь питання, дізнатися про нове, цікаве. І таке місце – це наша бібліотека. 
Чекаємо на нові зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *