75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 травня 2017 р.

Клієнти пробації - в бібліотеці !

  
  У рамках співпраці з Каланчацьким районним підрозділом Скадовського міжрайонного відділу кримінально – виконавчої інспекції центральну районну бібліотеку нещодавно відвідали фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Марина Васєчкіна та її підобліковий. 

    Відвідувачів зацікавила книжкова виставка, присвячена воїнам АТО Каланчацького району. Бібліотекар читального залу - Наталя Яковлєва, провела бесіду біля виставки, познайомивши засудженого з цікавими фактами та фото документами наших героїв-земляків.
   Зацікавили присутніх матеріали, представлені на виставці: вирізки з газет, книги, брошури. Найбільшу увагу привернула книга «Хронологія мужності», яку відвідувач уважно переглянув від першої до останньої сторінки. Це не перше відвідування бібліотеки суб’єктами пробації.
   Сподіваємось, що такі індивідуальні відвідування та бесіди сприятимуть росту культури, обізнаності та відповідальності серед такої категорії відвідувачів бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *