75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 травня 2016 р.

Світлій пам’яті Євгена Евсійовича Подольського…


   Пішов з життя заслужений працівник культури України, колишній директор Херсонської обласної наукової універсальної бібліотеки ім. О.Гончара,  керівник,  друг,  наставник, помічник бібліотечних працівників Херсонщини  80-90років ХХ століття, прекрасна людина Євген Євсійович Подольський… 
    На життєвому шляху у кожного трапляються значущі люди, які залишають вагомий слід, теплий спомин, добрі справи…

Євген  Євсійович Подольський  був саме такою людиною. Він залишив по собі світлу пам’ять,  добрі справи…
   Євген Євсійович запам’ятався  нам  енергійним, доброзичливим, цілеспрямованим оптимістом. Сильна та яскрава особистість, в ньому вирувала жага до життя, до всього нового, до майбутнього, до перемог...
   Євген Євсійович з великою повагою, піклуванням, любов’ю  ставився до районних бібліотек, зокрема до нашої Каланчацької книгозбірні. Він  палко підтримував нові ідеї, інноваційні підходи, гарні справи.
   Душевною щирістю та щедрістю Євген Євсійович підкорював наші серця, нам, ще тоді молодим бібліотекарям, хотілося вчитися у нього, наслідувати його.  Він був для нас неперевершеним авторитетом.
 


    Євген Євсейович підтримував та допомагав. Завдяки  піклуванням Євгена Євсійовича Подольського  всі бібліотеки Каланчацького району придбали сучасні, на той час, бібліотечні стелажі, столи, кафедри, стільці, журнальні столики , технічні засоби й, навіть,  килими.
     Всі ці меблі й сьогодні служать нам, але дещо зносилися з часом…
Наші меблі сьогодні  є добрим нагадуванням про світлу людину – Євгена Євсійовича Подольського, який був для нас  «Бібліотечним  Батьком».
Він  подарував Каланчацькій бібліотеці першого комп’ютера…
   Пам’ятаємо  Євгена  Євсійовича у нас на святі 80-річчя утворення Каланчацької бібліотеки у травні 1992 року – веселого, активного життєлюба.
   Невблаганно біжить час…
   Пішов у вічність Євген Євсійович Подольський…
 А наша пам’ять про нашого «Бібліотечного  Батька» буде вічно в наших серцях.

Пам’ятаємо !  Сумуємо !  Пам’ятаємо !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *