75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

2 березня 2016 р.

Кохання – сонце людських почуттів…

  
   Читацький клуб за інтересами «Альтаїр» Новопавлівської сільської бібліотеки – філії Каланчацької централізованої бібліотечної системи  відомий далеко за межами  району та області.
 В рамках засідань безліч цікавих інформаційних, пізнавальних та  розважальних заходів. Клуб створено сільським бібліотекарем, фахівцем з великої літери, людини закоханої в  книгу, бібліотеку, в свій рідний край  - Ларисою Шаваровською при підтримці сільського голови Віктора Труби. Членами бібліотечного об’єднання є небайдужі та активні жителі місцевої громади, активно допомагає в проведенні заходів й директор сільського будинку культури Галина Мілевська. Учасники клубу в спеку й холод, дощ й снігопад, мороз та ожеледицю, не тільки в будні, а, іноді, й в сята поспішають до своєї сільської книгозбірні, адже впевнені –  їх тут чекають, їм завжди раді, тут затишно, гостинно, комфортно,  крім можливості одержання актуальної інформації, запропонують  цікавий відпочинок, гостинне чаювання, змістовне спілкування й, навіть, розважальну програму …
    А нещодавно члени клубу провели незвичайний, дуже цікавий захід – конкурс «Романтична пара» й запросила на нього не тільки постійних учасників об’єднання, а й всіх бажаючих жителів села.
   Святково прикрасили зал, кандидатів на почесне звання «Романтична пара»  запросили за окремі святкові столики, журі – суворе та справедливе , на чолі з сільським головою Віктором Трубою, також зайняло своє почесне місце…
  Ведучі конкурсу – свята  Лариса Шаваровська, сільський бібліотекар та Галина Мілевська, директор сільського будинку культури розпочали захід цікавою легендою про кохання – ніжне та спокійне, тихе й бурхливе, підступне й віддане, нероздільне, з присмаком гіркоти й солодке, як мед - вічне кохання, яке перемагає будь – які життєві труднощі,  негаразди, непорозуміння й, навіть, складний характер чи побутові проблеми  …  Про якості характеру, які треба у собі виховати …   Про випробування, які приходиться іноді долати, щоб  зберегти любов, сім’ю…   
    А романтичні пари – Олена та Петро Вознюки, Ольга та Василь Шокалюки,  Тетяна та Василь Дмитришині змагалися за отримання почесного звання "Найромантичнішої пари року".  Вони терпляче взяли участь в безлічі різноманітних конкурсів – випробувань…А прийшлося їм й компліменти казати один одному, й співати, й танцювати, й швидко знаходити вихід із складних ситуацій, їх перевіряли на кмітливість, винахідливість, почуття гумору … 
     Символом кохання, як й годиться, були червоні сердечки, за допомогою яких, всі присутні на святі висловлювали  свої симпатії до тої чи іншої романтичної пари.
   Підчас проведення свята – конкурсу звучали пісні й, звісно ж, про кохання у виконанні Віри Плотнікової та Галини Мілевської.  
  Всіх звеселила цікава та романтична сценка «Родина» у виконанні сільського голови Віктора Труби, активістів свята Ігоря Реута, Галини Мілевської та Лариси Шаваровської.
     Суворе та непідкупне журі дуже прискіпливо приглядалося до конкурсантів, й після детального обговорення та поради  з учасниками свята впевнено оголосило, що перемогло…  кохання, адже кохання завжди перемагає !
   А всі три романтичні пари вкотре підтвердили, що  у всіх сімейних  негараздах,  у всіх родинних проблемах – головне поважати та кохати одне одного.  Любов та кохання завжди запорука успіху, кохання завжди й всюди перемагає !
   Ведучі свята щиро подякували всім учасникам заходу, романтичним парам за участь у святі - конкурсі "Українська вечірка" та побажали всім поваги та кохання – щирого, міцного, вічного !!!


1 коментар:

  1. Насправді - свято вдалося на славу. Пари чудові, пройшли випробування свого кохання роками. Є у кого нам брати приклад і у кого вчитися. Дякую за чудовий відгук і гарні слова. Я пишаюсь, що у мене є такий прекрасний клуб і такі неперевершені члени клубу, відповідальні, надійні, справжні друзі бібліотеки.

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *