75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 травня 2015 р.

Перемога в серцях поколінь…

   
     Знати, пам’ятати та перемагати !
      Щиросердно  вітаємо із Днем Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни – священним святом  народної мужності і звитяги ! Віддаємо велику шану ветеранам всіх фронтів, учасникам українського визвольного руху, який став вагомою частинкою загальноєвропейського поступу.
    Велика ціна цієї перемоги – це мільйони загиблих та мільйони поранених, а скільки загиблих від тяжких ран в повоєнні роки, а мільйони зламаних людських долів…
    Відламки тих страшних подій й досі – протягом десятиріч ранять душі й серця наших людей, а події тої жахливої війни назавжди залишаться незагойною раною для теперішніх та майбутніх поколінь, болючим шрамом нашої пам’яті.
    Ми у вічному боргу перед ветеранами за їхню обірвану війною юність, за  невичерпну силу духу, за прояви незбагненної мужності, свідому самопожертву заради життя на землі.
     У цей день ми низенько схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів - визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.
    Ми щиросердно дякуємо живих ветеранів Великої Вітчизняної війни за стійкість, за мужність, пишаємось їх подвигами.
     Бібліотеками Каланчацької централізованої бібліотечної системи проведено великий цикл масових заходів під назвою «Пишаємось великою Перемогою!». Панораму різнопланових наочних, діалогових, дискусійних пізнавальних програм, акцій, конкурсів, направлених на розвиток патріотичних почуттів, виховання пошани до історичної пам’яті та привернення уваги до ювілейної дати Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни у жителів наших громад, нашого Таврійського краю. 

    Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята, присвячені пам’ятним датам історичних подій Другої світової війни, зокрема 8 та 9 травня 2015 року – 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті й примирення та  Дню Перемоги  і наші щирі всім побажання додадуть всім нам нових сил та натхнення для побудови сучасної європейської держави – України !
Вічна слава загиблим, глибока шана ветеранам.
Безсмертним є їхній подвиг.

 Шана за подвиг, вдячність за мир !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *