75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 грудня 2013 р.

З Новим Роком та Різдвом Христовим !

                  
                  Шановні друзі !   Дорогі  колеги  !   
 Від щирого серця  вітаємо Вас з наступаючим Новим 2014  роком   і   Різдвом   Христовим !

      Ці чарівні свята  хай  завітають  у  кожну домівку  з  чудовим  настроєм,  сміливими задумками,  яскравими  ідеями  та  творчим натхненням !
       Нехай  ялинкові  вогники  наповнюють Ваші  щедрі душі  теплом,  запалюють в серцях бажання дарувати радість, добро, усмішку  та  любов, прикрашати світ добрими справами,  високими  почуттями,  а  Її Величність  Удача нехай супроводжує Вас на  життєвому шляху !

    Колегам  бажаємо –  нехай Новий рік   буде з новими   книжками,   новими   комп’ютерами, новими   ідеями   та   новими   проектами  і  наполегливо  рухатись  вперед  до намічених цілей !  
     Нехай  символ 2014 року - чарівна  трійка  коней несе нас в яскраву  та  загадкову, щасливу  та  казкову,  світлу  далечінь ... 

 Міцного  здоров’я,  радості,  натхнення,  любові  та  взаємного кохання ! 
                 З  Новим  Роком  та  Різдвом  Христовим !!!


1 коментар:

  1. Напередодні новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання! Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та вдячних читачів. Нехай Новий 2014 рік принесе достаток і добробут вашим сім’ям та здійснення найзаповітніших надій та прагнень. З повагою блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА та колектив Житомирської обласної бібліотеки для дітей!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *