75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 серпня 2013 р.

На блозі засяяло золото !


              На нашому блозі  --  50 000 відвідувачів ! 
Наче вчора ми створили  свій перший блог  «Блог Каланчацької ЦБС».
А починалось наше «входження»  у  всесвітню мережу інтернет у 2004 році, коли ми виграли свій перший грант – Грант  Посольства США в Україні «Інтернет для публічних бібліотек - LEAP» - IV,  ми відкрили інтернет – центр – перший та єдиний серед  районів Херсонщини,  загальнодоступний для жителів всього  Каланчацького краю.  Це було грандіозне свято  - велике,  театралізоване, з  високими гостями з Посольства США в Україні…
  

А далі, завдяки  плідній довготривалій співпраці  в проекті та з колегами по LEAPу ми багато чого досягли, ми вчились, працювали, вдосконалювали…  Перші  в районі комп’ютери, безкоштовне навчання персоналу та відвідувачів бібліотеки, жителів району, безоплатна електронна пошта, перші On-line спілкування  з  будь-якої частинкою земної кулі,  допомагали, консультували …  І хоча вже давно проект успішно завершено, ми продовжуємо  дотримуватись угоди про співпрацю, дружимо, спілкуємось, зустрічаємось та завжди раді   гостям – колегам по LEAPу.
     Ми писали нові проекти  і  вигравали, створили бібліотечний блог в інтернеті «Блог Каланчацької ЦБС», який  сьогодні святкує та  вітає свого 50 000 відвідувача та 50 – го постійного прихильника ! 
Наш блог – мережевий журнал діяльності бібліотек  Каланчацького району Херсонської області,  сьогодні він висвітлює  всі  напрямки роботи книгозбірень:  методичну роботу, співпрацю з Посольством США в  Україні та  Радою Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX),  клуби за інтересами, конкурси, фестивалі,  діяльність відділів та секторів  центральної бібліотеки, районної дитячої, сільських та селищних  філій, успіхи, перемоги, гранти, наше краєзнавство і, звичайно ж, роботу  інтернет – центру, де завжди людно. 


З якими тільки запитами не звертаються до нас відвідувачі - люди різних категорій, вікових груп та інтересів.    

В відділі вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет  активно та успішно працюють бібліотекарі Ольга Гавран та Наталя Хребір, виконують обов"язки  і  системного адміністратора, дописи на блоги робить директор Надія Федкевич.                                   Один з наших шанувальників  написав нам такий  приємний відгук:

                                        «Шановна  Надіє Василівно!
З великим інтересом і приємним здивуванням ознайомився з Блогом Каланчацької ЦБС !  На ньому представлена веселкова  палітра подій, якщо не всіх, то більшості яскравих, тісно пов'язаних як з Вашою, Високоважана пані Надіє, так і Ваших колег, невтомною щоденною працею ! Спасибі Вам, що Ви  цікаво пишете історію нашого степового краю - безцінної перлини незалежної Української держави !  Так тримати, дорогі друзі і колеги по перу !      
           Від імені головного редактора Херсонської обласної газети "Новий день", заслуженого журналіста України Анатолія Володимировича ЖУПИНИ дуже дякую Вам за співпрацю з газетою. Прошу у Вас вибачення, що не завжди своєчасно виходять Ваші матеріали  але це є життя. Ми завжди з Вами, за тісну творчу співпрацю !»
          Щиро Микола ГУРЕПКО, член Національної спілки письменників і  Національної спілки журналістів України.  
          А минулого року, взявши  активну участь в Міжнародній акції «Читаем Расула Гамзатова» ми створили спеціальний блог  по просуванню літературної спадщини  Великого Дагестанського поета та перемогли  - єдині з  України, а  тепер це наш новий,  вже другий  спеціальний блог  по популяризації літературного надбання нашого Таврійського краю «Каланчак литературный», який також користується увагою і інтересом у світі, має своїх прихильників, постійних відвідувачів та шанувальників.
      Шановні друзі !  Ми раді, що і Ви  заглянули на наш блог і будемо безмежно вдячні за Ваші  відгуки, зауваження та  пропозиції.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *