75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

9 липня 2013 р.

«Сонячні дзвони» скликають на фестиваль !

   
Міжрегіональний фестиваль духовно -патріотичної пісні «Сонячні дзвони»  запрошує творчі колективи  з усієї  України  7-10 серпня 2013 року в  мальовниче  село Хорли, на берег Чорного моря. 
Вже в сьомий раз  співочий   фестиваль в Хорлах  Каланчацького району Херсонської області збирає вокальні колективи  з усіх куточків України. 

Фестиваль проводиться з метою відродження та популяризації кращих зразків класичної, духовної та патріотичної пісні, примноження культурних традицій
православ’я, естетичного та духовного розвитку молодого покоління,  активізації творчих здібностей, подальшого росту духовності жителів та гостей  краю, виявлення нових напрямків сучасного виконавства.  
Фестиваль покликаний сприяти підвищенню виконавського та професійного рівня його учасників, зміцненню  творчих, культурних і дружніх  зв’язків  між регіонами України.

До участі в фестивалі духовно-патріотичної пісні "Сонячні дзвони» запрошуються творчі колективи -  церковні хори, вокально – хорові колективи закладів культури, загально-освітніх шкіл та окремі солісти.

Проведення  VII  Міжрегіонального фестивалю духовно-патріотичної пісні «Сонячні дзвони»  постійно в полі зору Каланчацької районної  державної адміністрації,  ось і днями   відбулася робоча нарада за участю представників духовенства під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Шумея.   В ході наради обговорювались питання щодо підготовки та проведення  фестивалю на високому творчому та організаційному рівні,  створення організаційного комітету, інші питання. 
Фестиваль обіцяє бути  цікавим, захоплюючим, адже  фінал –  Гала - концерт відбудеться на сцені, встановленій на самому березі Чорного моря.
Участь у фестивалі подарує його учасникам незабутні  нові знайомства, неповторні враження, а також досвід, яким ділитимуться  колективи –учасники фестивалю.  

Учасники свята увезуть з собою  море  вражень та спогадів  про  чудовий  чотирьохденний відпочинок на благословенній  Херсонській землі  на березі Чорного моря.

Запрошуємо Вас  на фестиваль  «Сонячні дзвони» в наш гостинний Каланчацький край ! 
        
 Контакти оргкомітету фестивалю:   0-55-30 - 3-12-28,
                                                                     0-55-30 - 3-14-85  тел./факс,
                                                                     0-55-30 - 3-14-81.

                                            Ласкаво   просимо ! 


До Вашої уваги  Положення про проведення фестивалю та  зразок заявки на участь в ньому.   
                                                                 

Заявка на участь у фестивалі - конкурсі " Сонячні дзвони".


Положення про проведення Міжрегіонального фестивалю-конкурсу духовно-патріотичної пісні «Сонячні дзвони»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *