75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 липня 2013 р.

В бібліотеці свято з іменинним пирогом та танцями

      
    Одноклубники «Спілкуймось !»  святкують свої дні народження в нашій центральній районній бібліотеці.        
                  Від щирого серця вітаємо   іменинників !

У цю прекрасну літню днину
Вітання щирі ви прийміть від нас.
Хай доля вам шле добра і щастя,
Міцне здоров’я,  море благ земних
І щедрі дні, мов рушники  квітчасті,                                                       
Нехай ще довго стеляться до ніг !  Вже стало доброю традицією святкувати дні народження  учасників  читацького об’єднання за інтересами «Спілкуймось!» в колі свої друзів в приміщенні читального залу нашої книгозбірні.
 Ось і днями зібрались люди поважного віку відсвяткувати іменини Діни  Миколаївни  Снігурської, Алли Миколаївни Козачок, Ольги Андріївни Кишиневської, Надії Юхимівни Кушнір, Лідії Єгорівни Дем’янової, Зіни Юхимівни Тишнюк та  Віри Миколаївни Полох.  А яке ж то свято без іменинного пирога ? От і прийшли друзі на свято з іменинним пирогом,  в ньому свічок є багато – все осяяне кругом …,  задування святкових свічок, частування, і квіти, листівки, теплі побажання...

А серед іменників є і ювілярка – Алла Миколаївна Козачок, для неї  одноклубники виготовили почесну медаль,  склали  цікавий гуморний указ про вручення почесної медалі.
 І далі пішли вітання, вітання, вітання…     Та не абиякі,  віршовані  та ще й пісенні,  на замовлення самих іменників з використанням сучасного мультімедійного обладнання, яке бібліотека виграла в конкурсі  проектів розвитку місцевих громад ініціативи «Лідер бібліотечної справи» - II.  
 Це був справжній  невеличкий концерт  улюблених пісень у виконанні українських, російських та  світових зірок естради.  А ще... були    танці...  танці ...



А ще іменників привітали кумушки - сосідки з "Каланчацьми новинами" , - від сміху гості свята ледь втримувались - такими смішними та кумедними були їх жарти.
 До свята іменників була підготовлена виставка – творчість  членів клубу «Спілкуймось !»  Ольги Марченко,  Ольги Кишиневської та Валентини Данько.  Виставку народних умілець підготовила бібліотекар  Маргарита Молдован, вона і представила роботи, розповіла про майстринь.
До засідання читацького об’єднання була оформлена і книжково-ілюстративна виставка з циклу «Світ моїх захоплень» та бібліографічний огляд представлених на ній видань.



Свято  одноклубників «Спілкуймось !» підготувала  бібліотекар,  керівник клубу Валентина Кучерова  разом з активом  читацького об’єднання.

                    З святом,  з  Днем народження вас,  дорогі наші читачі  !


1 коментар:

  1. Прекрасна у вас традиція! З найкращими побажаннями прийміть мої найщиріші вітання!!!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *