75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

28 грудня 2012 р.

Новорічна святкова програма – в бібліотеці !



          Читачі та гості бібліотеки -  вже святкують наступаючий Новий рік !


          Приємно та зворушливо, що постійні читачі та відвідувачі масових заходів нашої бібліотеки вже святкують прибуття Нового 2013 року саме в книгозбірні ! А як зустрінеш Новий рік, так його й …
         Тому ми з великою радістю йдемо назустріч Новому року ! 

         Новорічна велика святкова програма в бібліотеці ! Учасники читацького клубу за інтересами «Спілкуймось !» майже в повному складі зручно розмістились в читальному залі, який бібліотекарі заздалегідь гарно прикрасили новорічними гірляндами та святковими яскравими кульками.                                                                                     А тут й гості на порозі - жіночій вокальний ансамбль Територіального Центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян «Осіннє золото» під керівництвом заслуженого працівника культури України Лідії Дем’янової «Осіннє золото» - давній партнер та друг бібліотеки з новорічними щедрівками … й пішло святкування !


Керівник читацького клубу, бібліотекар Валентина Кучерова вміло, яскраво, задушевно привітала одноклубників та гостей з наступаючим святом і почалося велике дійство. Маланка ( Діма Фурманов), Снігуронька (Мілена Бабіч), Новий рік (Олексій Пономарчук), Коза (Лариса Бабіч), учасники щедрувань (Любов Ковальова, Ніна Супрун, Любов Бабіч, Юлія Кравченко, Зіна Шульга, Лідія Дем’янова, баяніст Сергій Овдійчук)  як гучно, майстерно заспівали… та як заграли українських щедрувальних пісень ! Присутні ледь стримувались, щоб не кинутись в танок.
Гостями свята булий й дві «заблукали куми» (Валентина Данько та Людмила Гонтарь) з «Каланчацькими новинами», які своїм щирим гумором, артистизмом підкорили присутніх.


        А далі пішли поздоровлення іменникам, вітання з Днем народження учасникам клубу «Спілкуймось !», які святкують свої ні народження в останньому кварталі року. Це шановані люди в селищі Алла Крупач. Ганна Панасюк, Марія Базілєва. Валентина Кучерова, Надія Полив’яна. Катерина Стародубцева. Таїсія Глушкова. Віктор Феденюк.
      Одноклубники кожному з них підготували теплі вітання, святкові поздоровчі листівки, подарунки, сувенірники, та звично ж, пісні.
      Останнє засідання читацького об’єднання за інтересами «Спілкуймось!» в цьому році пройшло як завжди цікаво, захоплююче, весело, ще більше згуртувало людей поважного віку. Бібліотека стала для них справжньою домівкою, родиною, клубом однодумців та близьких друзів !


    Організатори та ведучі засідання клубу Валентина Кучерова, керівник об"єднання та Валентина Данько,  Лідія Дем"янова,  активісти Ради клубу.
                                                   З наступаючим Новим роком,  дорогі друзі !




1 коментар:

  1. Хай різдвяна добра казка
    Подарує тепло й ласку.
    Хай різдвяні теплі зорі
    Знищать смуток весь і горе.
    Щастя, радості й добра.
    З РІЗДВОМ!!!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *