75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

17 жовтня 2012 р.

Наша літературна вітальня


Літературна вітальня - один з цікавих епізодів  в бібліотечній справі району, прославила Каланчацьку центральну районну бібліотеку далеко за межами району та області.  Це були далекі  80 - 90  роки минулого століття !  

Програми літературнорї вітальні  "120   минут неочевидного,  но вероятного",   "Ах, семейка !",   були настільки цікавими, захоплюючими, з  здоровим веселим гумором,  висвітлювали багато сторін  повсякденного життя - буття,  сприймались  дуже  тепло  та з вдячністю в центральній районній бібліотеці, в Малому залі районного палацу культури  та   на сценах сільських та селищних будинків культури,  куди вітальня організовувала  свої  виїзди. 

Учасниками вітальні були всі працівники центральної районної бібліотеки. На превеликий жаль, за відсутністю фотоапарату,  засідання  не фотографувались, а залишились лише в пам"яті  його працівників книгозбірні та жителів району.

Вашій увазі декілька  фотографій з програм нашої  літературної вітальні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *