75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 лютого 2011 р.

Про нас пишуть, ми подобаємося !

Шановна Надіє Василівно!

З великим інтересом і приємним здивуванням ознайомився з Блогом Каланчацької ЦБС! На ньому представлена веселкова палітра подій якщо не всіх, то більшості яскравих, тісно пов'язаних як з Вашою, Високоважана пані Надіє, так і Ваших колег, невтомною щоденною працею! Спасибі Вам, що Ви цікаво пишете історію нашого степового краю - безцінної перлини незалежної Української держави! Так тримати, дорогі друзі і колеги по перу!
Від імені головного редактора Херсонської обласної газети "Новий день", заслуженого журналіста України Анатолія Володимировича ЖУПИНИ дуже дякую Вам за співпрацю з газетою. Прошу у Вас вибачення, що не завжди своєчасно виходять Ваші матеріали, але це є життя. Ми завжди з Вами, за тісну творчу співпрацю !

Щиро Микола ГУРЕПКО, член Національної спілки письменників і Національної спілки журналістів України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *