75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 жовтня 2010 р.

"БІБЛІОМІСТ" - В НОВОКИЇВЦІ !

Новокиївська сільська бібліотека - філія п'ятою книгозбірнею в районі розпочинає впровадження проекту "Бібліоміст" та третьою в Україні по програмі "Експерементальні системи".
Завдячуючи сільському Голові Олені Пилипівні Нещасній свято Інтернету відбувається в новому відремонтованому приміщенні сільської бібліотеки.
На урочистості з нагоди свята Інтернету в сільську книгозбірню прибули та виступили з теплими привітаннями поважні гості: заступник голови райдержадміністрації С.Б.Пацай, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації І.М.Лапенко, представник Агенства США з міжнародного розвитку Петро Лузік, регіональний представник програми "Бібліоміст" Людмила Ямщикова, директор Каланчацької ЦБС, депутат районної ради, автор та керівник проекту Надія Федкевич, редактор районної газети "Слава праці" Галина Єрмішко, колеги з районних бібліотек...
Святково прикрашена площа біля бібліотеки, "заквітли" навіть ялинки, "злетілись" на них гарні пташки, квітучі літні соняшники створили святкові алеї, а жіночий вокальний ансамбль "Горлиця" співає українських писень, за давнім українським звичаєм почесних гостей урочисто зустрічають дівчата (бібліотекарі) в українських вишиванках хлібом - сіллю. В театралізованому святі взяли участь місцеві аматори сцени, юні читачі бібліотеки, широкий актив користувачів.
В рамках програми "Бібліоміст" швидкісний Інтернет в Новокиївці підключено і у допоміжну школу - інтернат.
Перші відвідувачі бібліотеки вже не тільки безкоштовно отримують потрібну інформацію з всесвітньої мережі Інтернет, користуються бежмежними можливостями, використовуючи різноманітні види послуг, а й приємно вражені спілкуванням в скайпі.

Директор Каланчацької ЦБС
Надія Федкевич.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *