75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 жовтня 2009 р.

" У нашій сім’ї книгу люблять усі ."



В цьому році в конкурсі на кращу читацьку сім"ю брали участь:







Сім"я ЄрухО.В. - вчителя Новопавлівської ЗОШ.

Сім"я Радіонової Людмили Петрівни -вихователя дитсадка " Сонечко ."




Сім"я Мельник, яку представляли три покоління.








Сім"ї представили свою візитну картку , ілюстрацію до своєї улюбленої книжки. Сім"ї брали участь у різноманітних літературних конкурсах. Були завдання на спритність та кмітливість. А відома героїня мультфільму Шапокляк (бібліотекар дитячої бібліотеки Гончарова В.В.) проводила різноманітні конкурси з вболівальниками , та допомагала ведучій проводити конкурс. Найбільше оплесків отримали сім"ї в театральному конкурсі.Єрух Оксана Володимирівна з донькою Оленкою майстерно показали уривок з повісті Н.-Левицького "Кайдашева сім"я". Радіонова Л.П. зі своїми донечками показали казку на новий лад, а сім"я Мельник - інсценіровку уривку твору Г.Успенського "Крокодил Гена та його друзі". В кінці свята журі визначило переможців конкурсу. Ними стала сім"я Мельник. Були вручені грамоти по номінаціях та подарунки всім учасникам конкурсу на кращу читацьку сім"ю.

Допис підготувала Красновид С.О.- завідуюча районною дитячою бібілотекою .

3 коментарі:

  1. Доброго дня, вiтаємо ще один блог!

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня!

    Ваш блог бере участь у конкурсі блогів.
    Але форму для коментування знайшла тільки тут - свіжи записи прокоментувати неможливо. Блог без можливості його коментувати втрачає свій сенс - у цьому випадку колонку новин можна вести і на сайті.

    Якщо у вас виникли якісь проблеми з коментарями (спам у коментарях, наприклад), раджу звернутись до блогосфери - цьому завжди легко зарадити.
    Раджу також активніше коментувати блоги колег - блог виконую функції спілкування дуже добре.
    Також швидко відповідати на коменти читачів - це елемент бібліотечного нетикету. Ніхто не буде до вас у гості ходити і коментувати, якщо ви на це не звертаєта уваги.

    У своїх повідомленнях ви неодноразово згадуєте добірки інтернет-ресурсів, якими доповнюєте свої виставки. Чому б їх не розмістити на блозі? Адже для читача це зручніше, ніж набирати адресу сайтів вручну, - і це ще один засіб привернути увагу читачів до блогу.

    Форми опитування, вікторини, опубліковані на блозі, теж зроблять його інтерактивним і стануть у нагоді вашим колегам.

    Якщо блог інтегрувати в соц. мережі, його відвідуваність теж зросте. Бачила аккаунт ваш аккаунт на фейсбуці, але на блоза про це ніде не знайдеш - як і інформацію про то,що блог бере участь у конкурсі блогів.

    Архів блогу раджу перетягнути в ліву колонку -у вашому шаблоні він звертатиме на себе більше уваги.

    Бажаю успіхів,
    експерт Першого національного конкурсу блогів програми Бібліоміст Наталія Мірошніченко.

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня, шановні колеги!

    Ви розміщаєте цікаву інформацію, думаю, варто було б виділити згори декілька рубрик, що стосуються різних аспектів життя бібліотеки (як http://om222.blogspot.com/, http://bibliote4nyj-autoban.blogspot.com/).

    Наскільки зрозуміла, наразі обмежена можливість коментувати блог, а отже, він радше виглядає як бібліотечний сайт.

    Ви можете вивести багато корисних розділів на бокову панель: "популярні дописи", пошук по блогу; додати більше посилань на корисні ресурси.

    Також додати можливість оцінювати кожен допис за ознаками "цікаво", "сучасно" тощо (http://bibliote4nyj-gopak.blogspot.com/).

    Бажаємо великих успіхів!

    з повагою,
    експерт конкурсу блогів програми Бібліоміст

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *